LEVEL 157 (Şubat 2010)

LEVEL, Şubat sayısıyla Türk oyuncuları Crysis 2'ye boğuyor!

LEVEL 157 (Şubat 2010)

Türk oyun piyasasında yer yerinden oynuyor, haberiniz yok mu?! LEVEL, bu ay bir bombaya imza atıyor ve Şubat sayısını Crysis 2 ile doldurup taşırıyor. Oyun hakkında ilk bilgiler, ilk ekran görüntüleri, ilk röportaj ve fazlası bu ay LEVEL'da! Bu büyük olaya tanıklık etmek için vakit kaybetmeden ve dergi tükenmeden bir LEVEL kapın!

Şubat sayısında yer alan önemli konularsa şöyle: Dead Space 2, Prince of Persia: The Forgotten Sands, Red Dead Redemption, Skate 3, The Secret World ilk bakışları; 2009'un En İyi MMORPG'leri, LEVEL Community dosya konuları; Mass Effect 2, Army of Two: The 40th Day, Divinity II: Ego Draconis, Darksiders incelemeleri...

Sekizinci sayısıyla online oyun tutkunlarının karşısına çıkan ve Türkiye'nin en çok okunan online oyun dergisi olan Online Oyun, 48 sayfalık içeriğiyle ücretsiz olarak tüm LEVEL okurlarına hediye ediliyor. Şubat ayının tam sürümüyse alternatif bir yarış oyunu arayanların ilk tercihlerinden Xpand Rally. LEVEL'ın bu ayki diğer hediyeleri arasında çift taraflı dev Crysis 2 posteri, LEVEL DVD'sinde 4Story ve Jadde kurulum dosyaları ve SimsTR tarafından The Sims 3 için hazırlanan Simtopia kasaba paketi yer alıyor.

LEVEL 157 (Şubat 2010) içeriği için tıklayın.