LEVEL 156 (Ocak 2010)

LEVEL, yeni yılın ilk sayısında okurlarını hediye yağmuruna tutuyor.

LEVEL 156 (Ocak 2010)

Yepyeni bir yıl, yepyeni oyunlar ve yepyeni umutlar... LEVEL, 2010 yılının ilk sayısında yine dopdolu bir içerikle okurlarının karşısına çıkıyor. Üstelik bu ay dergide birbirinden önemli oyunların test versiyonlarından izlenimler, yorumlar ve değerlendirmeler yer alıyor.

LEVEL'ın Ocak sayısının kapağını, oyun tarihinin en ürkütücü serilerinden Aliens vs. Predator'ın yeni versiyonu süslüyor. LEVEL editörleri tarafından test versiyonu mercek altına alınan oyunun seriye neler kattığını ya da seriden neler götürdüğünü Aliens vs. Predator dosya konusundan öğrenebilirsiniz.

Ocak sayısında yer alan diğer önemli konularsa şöyle: Napoelon: Total War (Test), Battlefield: Bad Company 2 (Test), Command & Conquer 4: Tiberian Twilight (Test) ilk bakışları; The Saboteur, The Sims 3: World Adventures, Dark Void, Bayonetta, God of War Collection, Colin McRae: DiRT 2 incelemeleri; Aliens vs. Predator (Test), Machinarium, 2009'un En İyi Oyunları dosya konuları ve dahası...

Yedinci sayısıyla online oyun tutkunlarının karşısına çıkan Online Oyun, 48 sayfalık içeriği ve Pets vs. Monsters kapak konusu ile ücretsiz olarak tüm LEVEL okurlarına hediye ediliyor. Ocak ayının tam sürümüyse Unreal Tournament serisinin yapımcıları tarafından geliştirilen Pariah. LEVEL'ın tek yeni yıl hediyesi tam sürüm değil! Bu ay LEVEL'ı alan herkes, StarCraft II posterine, dev 2010 yılı takvimine, Rappelz kurulum dosyasına, Jadde ve Erlikhan promo kodlarına sahip olacak.

LEVEL 156 İÇERİĞİ İÇİN TIKLAYIN

LEVEL Community

Facebook (Grup): www.facebook.com/group.php?gid=18513248296
Facebook (Sayfa): www.facebook.com/pages/LEVEL/228763285790
FriendFeed: www.friendfeed.com/level
MySpace: www.myspace.com/leveltr
Steam: www.steamcommunity.com/groups/leveldergisi
Twitter: www.twitter.com/leveltr