Lenovo, IFA 2023 fuarında son teknoloji inovasyonlarını tanıttı

Lenovo, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan IFA'da oyun, yazılım, görüntü kalitesi ve aksesuarlar alanında son teknoloji inovasyonlarını duyurdu.

Lenovo son teknoloji inovasyonlarını tanıttı

Lenovo, IFA 2023 fuarında son teknoloji inovasyonlarını tanıttı. Tanıtılanlar arasında; oyun dünyası için yapay zekâ destekli inovasyonlar, 3D monitör, yazılım çözümleri, çok yönlü aksesuarlar ve daha birçok şey bulunuyor.

Fuarda tanıtılanlardan ilki taşınabilir bir el konsolu olan Lenovo Legion Go. Lenovo'nun ürettiği ve oyunculara istedikleri her yerde daha fazla oyun oynama özgürlüğü sunan model, Windows işletim sistemi kullanıyor. Lenovo, Legion Go ile birlikte; oyun cihazları, monitörler, aksesuarlar, yazılım ve hizmetlerden oluşan Lenovo Legion ekosistemini genişletmiş oluyor.

Fuarda tanıtılan ürünlerden Lenovo Legion 9i, yapay zekâ ile optimize edilmiş entegre sıvı soğutma sistemine sahip ilk dizüstü oyun bilgisayarı olarak karşımıza çıkıyor. Lenovo Legion 9i'nin ekran boyutu ise 16 inç. Ayrıca, Lenovo Legion 9i ve diğer dizüstü bilgisayarlar ve aksesuarlar için ekstra saklama seçenekleri sunan iki sırt çantası da fuarda tanıtılanlar arasında yer alıyor.

Lenovo, fuarda dijital çalışma alanlarını dönüştürecek yeni ürün ve çözümlerini de tanıttı. 3D görselleştirmelere ihtiyaç duyan profesyonel içerik üreticilerine yönelik olarak geliştirilen 27 inç, gözlüksüz, 2D/3D uyumlu bir monitör olan yeni ThinkVision 27 3D Monitör, 3D efektler ve gerçek zamanlı göz takip özellikleri sunuyor.


Yeni Lenovo Kablolu VOIP Kulaklık ve Lenovo 2. Nesil Kablolu ANC Kulaklık, hibrit çalışma ortamlarındaki profesyoneller için hat içi çağrı kontrol kutusu, ikinci üründe sunulan aktif gürültü önleme ve popüler konferans platformlarıyla uygunluk gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor.

Son olarak, uzaktan çalışma ve sürdürülebilirlik çalışmalarını desteklemeye yönelik bulut tabanlı Lenovo Cihaz Yöneticisi, cihaz filolarını verimli bir biçimde yöneten ve güç kullanımını optimize eden kapsamlı bir yapay zeka destekli enerji yönetim çözümüne sahip gelişmişözellikler sunacak.