Lenovo'dan F klavye hamlesi!

Tüketici memnuniyeti araştırmasında liderliği kaptırmayan Lenovo'dan F klavye atağı!

Lenovo'dan F klavye hamlesi!

Dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden Lenovo'nun orijinal F klavyeli dizüstü bilgisayarları; ThinkPad R500, T400, T410, T410s, T500, T510, W500, W510, W700, W700ds, W701 ve W701ds modellerinden oluşuyor.

Dünyanın en hızlı yazılan klavyesi olduğu uluslararası şampiyonalarda tescillenmiş F klavye, Lenovo'nun yüksek performansıyla üst düzey bir görsel deneyim yaşatan birçok ürünü için özel olarak tasarlanıyor. Özellikle kamu kuruluşları, KOBİ'ler, basın, hukuk, tıp ve daha birçok sektörde öncelikle tercih edilen ve büyük ihtiyaç duyulan F klavyeli ürünler, Lenovo'nun tüketicilerine kulak verdiğinin bir göstergesi.

F klavye Lenovo'nun ThinkPad dizüstü ailesinin performans modelleri T ve W serileri olmak üzere geniş bir ürün gamında kullanılabiliyor.

Lenovo Tüketici Memnuniyetinde Birinci

Lenovo Tüketici Memnuniyetinde Birinci

Technology Business Research Raporu'nun (TBR) sonuçlarına göre, dizüstü bilgisayarlarda tüketici memnuniyetinde Lenovo, yine birinciliği elde etti. 2009 yılı son çeyreğini kapsayan araştırmada "Kurumsal Bilişim Teknolojisi Satın Alma Davranış Biçimleri ve Tüketici Memnuniyeti Çalışması" alanında Lenovo rakipleri arasından sıyrılarak + 5 puan ile en yüksek dereceyi elde eden şirket oldu.

Lenovo Hakkında;
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY), kendisini, sıradışı mühendislik ürünleri tasarlamaya adamıştır. Gelişmekte olan pazarlara yatırım yapmaya odaklanan Lenovo'nun iş modeli inovasyon, operasyonel verimlilik ve müşteri memnuniyeti üzerine inşa edilmiştir. Lenovo, IBM'in Kişisel Bilgisayar Bölümü'nü satın almasıyla, şirket, gelişmekte; yüksek kaliteli, güvenilir, sağlam, kullanımı kolay teknoloji ürünleri üretmekte, pazarlamakta ve dünya çapında hizmetler sunmaktadır. Lenovo'nun ana araştırma merkezleri Japonya Yamato, Çin Pekin, Şangay ve Shenzhen ile Kuzey Carolina Raleigh'de bulunmaktadır. Daha ayrıntılı bilgi için www.lenovo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları