Lenovo'dan En tasarruflu desktop PC

Lenovo, yüksek verimlilik ve performans sağlayan ThinkCentre A58 masaüstü PC'sini kullanıma sunuyor.

En tasarruflu PC!

Lenovo, cazip fiyatlı ThinkCentre A58 masaüstü bilgisayarını, tüm ThinkVantage teknolojileriyle birlikte küçük ve orta ölçekli işletmelerin kullanımına sunuyor.

Model, ergonomik ve şık tasarımının yanı sıra, sunduğu entegre özellikleri ve üstün teknolojileri ile küçük ve orta ölçekli firmaların ihtiyaçları olan güvenlik ve güvenilirliği sağlıyor.

Son donanım testlerinden başarı ile geçen ThinkCentre A58, Müşteri Güvenlik Çözümü, Sistem Güncellemesi, Güç Yönetimi ve Lenovo Güncel Veri Yedekleme özelliklerini de bünyesinde barındırıyor. Bu entegre çözüm ile birlikte ürün, önemli dosyalarınızı siz onları kullanırken bile otomatik olarak sürekli yedekleyebiliyor. Bu sayede dosyalarınız, her türlü hasar, çalınma ve diğer PC sorunlarına karşı yedeklenmiş oluyor.

ThinkCentre A58 masaüstü bilgisayarın sunduğu diğer bir avantaj ise maliyet avantajı. Lenovo CareSM çözümü sayesinde düşük güç tüketimi sunan cihaz, sahip olma maliyetleriyle uzun dönem bakım ve yönetim masraflarını minimuma indiriyor.

1TB sabit disk kapasitesi sunan cihaz, Intel® Core 2 Duo E7400 işlemci, 1x2GB DDR2 800MHz sistem belleği, 320 GB 7200rpm SATA sabit disk, Blu-ray okuyucu ve 2 yıl yerinde garanti gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor.

Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı: 777 Dolar+KDV

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları