KYOCERA, Liderliğini Bayileri ile Kutladı

KYOCERA Document Solutions, yıllardır bozmadığı liderlik geleneğini, Antalya'da gerçekleştirdiği bayi toplantısında, bayileri ile kutladı.

KYOCERA, liderliğini kutladı

International Data Corporation (IDC) araştırma sonuçlarına göre 2016 yılında Türkiye fotokopi Pazar lideri olan KYOCERA Document Solutions, yıllardır bozmadığı liderlik geleneğini, Antalya'da gerçekleştirdiği bayi toplantısında, bayileri ile kutladı.

Bu sene gerçekleşen toplantı, 2016 yılında %100 Japon şirketi olarak faaliyet göstermeye başlayan şirketin ilk bayi organizasyonu olması açısından da oldukça büyük bir öneme sahipti. KYOCERA Bilgitaş Genel Müdürü Murat Ada sektörü değerlendirdi ve iş fırsatlarının altını çizdi. Bayilerin, 2017'de müşterilerine Akıllı Ofisler yaratmalarında katkıda bulunacak doküman iş akışı, doküman yönetimi, mobil baskı ve bulut erişim gibi akıllı doküman çözümleri konularında bilgi vererek, hedeflerini ve benimsenmesi gereken iş modellerini belirtti.

2016 yılı, KYOCERA Document Solutions'ın, portföyüne birçok yeni ürün eklemesi açısından oldukça hareketli geçmişti. Toplantıda, yenilenen ürün gamında bulunan yeni A4 renkli serisine ait ECOSYS M5526cdw çok fonksiyonlu fotokopi makinesinin tanıtımı yapıldı. Kolay ve kullanışlı Wi-Fi Direct'in yanı sıra birçok yeni özellik barındıran ürün bayilerden tam not aldı.

2016 yılının en başarılı bayilerine ödülleri takdim edilirken, toplantı sonrasında Jeep Safari ve Akçapınar şelalesi turu düzenlendi. Geride kalan yılın tüm yorgunluğu, gece sonunda fasıl eşliğinde gerçekleşen gala yemeğinde keyifli vakit geçirilerek atıldı. Bayiler, iki gün süren organizasyondan yüksek motivasyonla ayrıldı.

Okuyucu Yorumları