Küçükten büyüğe piyasadaki akıllı cepler

Ekonomik kriz dört koldan saldırıken, CHIP Online en iyi fiyat/performans ceperini bir araya getirdi

Fiyat/performans şampiyonları

Piyasadaki fiyat/performans şampiyonu en iyi cepleri görmek için galerimize buyurun...

Avrupa Birliği ekonomik krizi ve kurtarma paketlerini konuşa dursun, CHIP Online sizler için en iyi Android telefonlarını bir araya getirdi. Hepsi uygun fiyatlı bu telefonlar, harcadığınız parayı kuruşu kuruşuna hak ediyor. Miniklerden dev ekranlı modellere kadar en iyi, en uygun fiyatlı Android cepleri galerimizde bulabilirsiniz.

Kompakt bir telefon: Xperia Mini

"Dünya'nın en küçük akıllı telefonu" olan Xperia X10 mini oldu. X10 mini akıllı bir telefon zira Android işletim sistemini kullanıyor. Fakat telefonun bu bağlamda rakiplerinden biraz geride kaldığını söyleyebiliriz. Zira X10 mini'de Android 2.1 yer alıyor. Mini'nin en çok dikkat çeken özelliğiyse boyutları. Telefonu cebinizden çıkardığınız anda etrafınızdaki insanların ilgisi telefona doğru yöneliyor. Keza Mini'nin sadece 83mm'lik boyu dikkat çekmeyecek gibi değil. Kullanıcıların aklına bu boyutlardaki bir telefonu kullanmanın zor olacağı gelebilir. Fakat Sony Ericsson'un geliştirdiği arabirim ile telefonu kolayca tek elinizle yönetip Android'in bütün özelliklerinden yaralanabiliyorsunuz.

Xperia Arc, Galaxy S Plus ve çok daha fazlası...

Xperia Arc, Galaxy S Plus ve çok daha fazlası...
Xperia Arc...

Yenilenmiş Galaxy S: Samsung Galaxy S Plus

Daha pahalı, ancak yüzde 100 fiyat-performans sunan Samsung Galaxy S Plus Android akıllı telefonlar listemizde kendisine çok iyi bir konum ediniyor. 1200 TL fiyatı ile kendini kısa sürede amorti eden bu telefon, 4" AMOLED ekranı ile dikkat çekiyor. Android 2.3 (Gingerbread) ve Samsung'un TouchWiz 3.0 kullanıcı arayüzü optimize bir dokunmatik deneyimini garanti ediyor. 1.4 GHz hızındaki işlemci ise yüksek bir performans için her daim kullanıcıların emrinde. Wi-Fi, HSPA, GPS ve genişletilebilir bellek ise Galaxy serisinin olmazsa olmazları arasında.

Tasarımda Farklılaşma: Sony Ericsson Xperia arc

Xperia arc, ilk bakışta şık tasarımıyla dikkatleri çekerken, 4.2 inçlik büyük ekranına rağmen hafif olmasıyla da bizleri şaşırtmayı başardı. Telefonun bir diğer dikkat çekici özelliği ise kamerası. 8.1 megapiksellik kamera Exmor R CMOS sensörü, otomatik odaklama ve görüntü sabitleme yetenekleri sayesinde oldukça net ve canlı renklere sahip görüntüler elde etmenizi sağlarken, 720p çözünürlüğünde HD video kaydı yapmanıza da imkan tanıyor. Diğer taraftan bir ön kameraya sahip olmayan telefon, 3G ile görüntülü görüşme yapmaya alışmış kullanıcılarını biraz üzebilir. Yazılım konusunda da kendinden bekleneni veren ve son sürüm Android 2.3 Gingerbread yüklü olarak gelen telefonun ICS'e güncellenmesi muhtemel.

Piyasadaki fiyat/performans şampiyonu en iyi cepleri görmek için galerimize buyurun...

Okuyucu Yorumları