Kripto Sektöründen Türkiye'ye Destek!

Kripto para sektörünün önde gelen isimleri, Türkiye'de yaşanan deprem faciasının ardından destek mesajı gönderdi.

Kripto Sektöründen Türkiye'ye Destek!

Türkiye'de dün yaşanan deprem felaketine birçok ülkeden destek gelmeye devam ederken, kripto para sektöründen de destek gecikmedi.

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 büyüklüğündeki deprem birçok ilde aynı şekilde hissedildi. Kahramanmaraş merkezli deprem, Hatay, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adana, Osmaniye, Adıyaman, Malatya, Kilis tarafında da etkisini gösterdi.

Yaşanan bu depremin ardından dünya genelinden birçok destek gelmeye başladı. Kripto para sektöründen de birçok isim, Türkiye’de gerçekleşen deprem için destek mesajları vermeye başladı.

Kripto para borsası Binance’in CEO’su resmi Twitter hesabı üzerinden Türkiye’de gerçekleşen deprem için destek mesajı verdi.

Ayrıca, Tesla, SpaceX ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk da Türkiye’ye destek verebileceğini açıkladı. Musk, Türkiye’ye Starklink gönderimi sağlayabileceğini aktardı.

Diğer taraftan kripto para borsası Bitfinex’ten de bir destek mesajı geldi. Borsa, Türkiye için bir destek paketi oluşturmayı planladıklarını açıkladı.

Ayrıca kripto para borsası Gate_io de Türkiye’deki deprem bölgesine yardım paketleri göndermeye hazırlandığını bildirdi.

Bir destek de Nayib Bukele de resmi Twitter hesabından Türkçe olarak “El Salvador, Türkiye’nin güneyinde meydana gelen şiddetli depremin ardından Türk halkının güvenliği ve esenliği için dua etmektedir. Hükümetim, bu elim hadisenin üstesinden gelinmesi için Cumhurbaşkanı Hükümetine gerekli her türlü yardımı sağlamaya hazırdır” şeklinde açıklama geldi.

Bitget de Türkiye’ye destek verenler arasına katıldı.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.