Kripto Odaklı Finansal Hizmet Şirketi Babel Finance Çekim İşlemlerini Durdurdu

Kripto odaklı finansal hizmet şirketi Babel Finance, düşen piyasalar sonrası çekim işlemlerini durdurdu.

Kripto Odaklı Finansal Hizmet Şirketi Babel Finance Çekim İşlemlerini Durdurdu

Kripto para piyasası 900 milyar doların altına geriledi. Bitcoin'in (BTC) 20.000 dolar bandına kadar gerilemesi, birçok kripto odaklı şirketi oldukça zor bir duruma soktu. Bu durumda özellikle borsalar ve likidite sağlayıcı projeler etkilendi. İlk olarak Celsius çekim işlemlerini durdurarak oldukça büyük ses getirdi. Proje hakkında birçok kurum ve kuruluş soruşturma başlatırken bir haber de Babel Finance'den geldi.

Babel Finance resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte para çekim işlemlerini durdurduğunu duyurdu. Çekim işlemlerinin durdurulmasına sebep olarak mevcut piyasa durumlarını gösteren Babel Finance, süreç konusunda müşterilerin bilgilendirileceğini belirtti.

Şirketin yaptığı açıklama ise şu şekilde:

“Son zamanlarda, kripto piyasası büyük dalgalanmalar gördü ve sektördeki bazı kurumlar iletken risk olayları yaşadı. Mevcut durum nedeniyle, Babel Finance olağandışı likidite baskılarıyla karşı karşıya. Müşterilerimizi en iyi şekilde korumak için aldığımız önlemler konusunda tüm ilgili taraflarla yakın iletişim halindeyiz. Bu süre zarfında, Babel Finance ürünlerinden yapılan ödemeler ve para çekme işlemleri geçici olarak askıya alınacak ve normal hizmetin yeniden başlatılması ayrıca bildirilecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz”

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.