Kripto Borsası Rain Mobil Uygulamasının Yeni Sürümünü Yayınladı

Türkiye pazarın yeni giriş yapan Rain, mobil uygulamasının yeni versiyonunu yayınladı. Yeni versiyon kullanıcı arayüzüne odaklanırken, yeni coin'leri de içeriyor.

Kripto Borsası Rain Mobil Uygulamasının Yeni Sürümünü Yayınladı

Kripto para dünyası tüm hızıyla büyümeye devam ederken kripto borsaları içerisindeki rekabet de hızla artmaya devam ediyor. Bununla birlikte kripto sektörü için de önemli bir konuma sahip olan Türkiye, yeni borsaları kendisine çekiyor. Öyle ki kısa bir süre önce Türkiye pazarına giriş yapan Rain de yeni geliştirmeler ile gelişimini sürdürüyor. Son olarak Rain, mobil uygulamasının yeni versiyonunu yayınladı. Birçok yeni coin ile işlem yapabilen bu yeni versiyon, daha kolay, anlaşılır ve hızlı alım-satım deneyimi sunmayı hedefliyor.

Rain Yeni Mobil Güncellemesi ile Yeni Kripto Paralar Ekliyor

Kripto para sektöründeki rekabetin artmasıyla birlikte kripto borsaları da yeni ürünleri piyasaya sürerken ellerindeki ürünleri de hızla geliştiriyor. Rain ise yeni günceleme ile birlikte Portföy yönetimi, kolay takas işlemleri, hızlı üyelik ve satın alma işlemleri ve kullanıcı desteği gibi alanlarına odaklanıyor.

Konuyla alakalı olarak konuşan Rain Türkiye Genel Müdürü Mehmet Çamır, şu ifadelere yer verdi:

“Kripto platformların arayüzleri zaman zaman için kafa karıştırıcı olabiliyor. Rain olarak biz bu süreci basitleştirmeye çok önem veriyoruz. Yeni arayüzümüzle kripto işlemlerini kolaylaştırıyoruz ve sektörümüzdeki en hızlı onay süreçlerinden birini sunuyoruz. Bunu yaparken tüm güvenlik adımlarını ise eksiksiz kontrol ederek kullanıcıları sistemimize dahil ediyoruz. Kullanıcılar Rain’e üye olup, hesapları onaylandıktan sonra aynı gün işlem yapmaya başlayabiliyor.”

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber işbirliği ile hazırlanmıştır.