Kripto Borsası Rain, 500 Çocuğun 1 Yıllık Eğitim Masrafını Üstlenecek

Rain, TEGV aracılığıyla Türkiye’nin dört bir yanından 500 çocuğun bir yıllık eğitim masraflarını karşılayacak.

Kripto Borsası Rain, 500 Çocuğun 1 Yıllık Eğitim Masrafını Üstlenecek

Kripto para sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ederken kripto şirketleri de gün geçtikçe daha çok hayatımızın bir parçası hâline gelmeye devam ediyor. Yine bu kripto şirketlerinden birisi olan kripto borsası Rain de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı güzel bir etkinlik ile kutluyor. Öyle ki Rain, TEGV aracılığıyla Türkiye’nin dört bir yanından 500 çocuğun bir yıllık eğitim masraflarını üstleneceğini açıkladı.

Konuyla alakalı olarak konuşan Rain Türkiye Genel Müdürü Mehmet Çamır, şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın nitelikli ve çağdaş eğitim alma şansına sahip olmasını ve yarınlara daha güvenle hazırlanmasını istiyoruz. Eğitimin öneminin bilinciyle hareket ediyoruz ve bu alandaki çalışmaları, projeleri, sivil toplum kuruluşlarını desteklemeye öncelik veriyoruz. Eğitim yoluyla Türkiye’nin geleceğine yatırım yapıyoruz. TEGV ile başlattığımız iş birliğini 23 Nisan gibi anlamlı bir günde duyurduğumuz için çok mutluyuz. Çocukların topluma faydalı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamayı sürdüreceğiz.”

Diğer taraftan TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı ise şunları kaydetti:

“Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı olarak olarak nitelikli eğitimin her çocuğun hakkı olduğuna inanıyor ve 27 yıldır Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklarımıza tamamen ücretsiz bir şekilde nitelikli eğitim desteği sağlıyoruz. Ölçme değerlendirme sistemleriyle etkinliği kanıtlanmış eğitim programlarımızla çocuklarımızı sosyal, duygusal, bilişsel ve akademik açıdan geliştiriyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Rain’in yapmış olduğu bu anlamlı bağış ile 500 çocuğumuzun bir yıllık eğitim masrafları karşılanacak. Bu gün attığımız imzanın Rain ile yapacağımız başka projelerin habercisi olacağı inancıyla tüm çocuklarımız adına kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.”

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber işbirliği ile hazırlanmıştır.