Kripto Borsası Coinbase'in Mobil Uygulama İndirmeleri Düşüyor

Kripto para piyasalarının düşmesinden en çok etkilenen şirketlerden birisi olan Coinbase, mobil uygulama kısmında da üye kaybediyor.

Kripto Borsası Coinbase'in Mobil Uygulama İndirmeleri Düşüyor

Kripto para piyasaları son dönemde oldukça hareketli bir şekilde hareket ediyor. Özellikle Bitcoin'in (BTC) 30.000 dolar bandında takılı kalması diğer birçok altcoin'i etkilerken, kripto merkezli şirketler de bundan oldukça etkileniyorlar. Son yaşanan düşüşten en çok etkilenen şirketlerden birisi olan ABD merkezli kripto para borsası Coinbase ise yeni işe alımları durdururken şirket için küçülmeye gidiyor. Bununla birlikte tüm bu gelişmeler yaşanırken şirketin mobil uygulamasının indirme rakamları da düşmüş durumda.

Öyle ki Google Play ve App Store’daki mobil uygulama indirmelerinde düşüş yaşayan Coinbase'in uygulama indirmeleri yaklaşık 2 milyondan 900.000’e düşmüş durumda.

Bu düşüş yaklaşık olarak yüzde 55'lik bir düşüşe tekabül ediyor. Bu düşüşün arkasındaki en büyük sebebin ise Coinbase’in potansiyel yeni kullanıcıları çekememesi, düzenleyici kaygılar gibi diğer faktörlerle birlikte yatırımcılar arasında düşük bir motivasyon olduğu düşünüyor.

Ancak ABD merkezli borsanın yeni ürün ve projeleri piyasaya sürerek kaybettiği kullanıcıları yeniden kazanması bekleniyor.

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.