Konferans görüşmelerde çıplaklık çok popüler!

Tele-konfrerans sıkıcı ve ciddi bir iş ama bu "çıplak" gerçekler işin ciddiyetini biraz kaçıracak!

Kamera karşısında ve çıplak!

Hızla ilerleyen teknoloji sayesinde eskiden mümkün olmayan şeyler birer birer gerçekleşiyor. Örneğin eskiden bir toplantı için, toplantıya katılacak herkesin tam olarak aynı anda, aynı mekanda bulunması zorunluydu. Fakat günümüzde konferans telefon görüşmeleri bu zorunlulukları esnetmeyi başardı. Artık tele-konferans ile katılacağınız toplantılar için ofiste bulunmanız şart değil.

BT Conferancing adlı firmanın CEO'su Aaron McCormack geçtiğimiz günlerde bir araştırmanın raporunu paylaştı. Yapılan araştırma kullanıcıların hangi durumlarda tele-konferansa katıldıklarını tespit etmeye yönelikti. Ortaya çıkan sonuçlar oldukça şaşırtıcı.

Kamera karşısında çıplak olmanın hafifliği...

Kamera karşısında çıplak olmanın hafifliği...

McCormack'in açıkladığı rapora göre bir tele-konferansa katılmak için en çok tercih edilen yer yatak. İkinci sırada ise tuvalet geliyor. Bunun dışında bazı katılımcılar alışveriş yaparken ve hatta bir cenaze töreni sırasında bile tele-konferans gerçekleştirdiklerini söylediler.

Katılımcıların %68'i tele-konferans esnasında genellikle üzerlerinde pijamaları olduğunu söyledi. En popüler tele-konferans kostümleri arasında ikinci sırada ise sadece iç çamaşır giymek geliyor. En popüler üçüncü giyim kuşan alışkanlığı ise tamamen çıplak olmak...

Okuyucu Yorumları