Knight Online'a yeni içerik!

Eklenen yeni özellikler ve güncellemeler ile Knight Online Forever Bölüm 4 açılıyor!

Knight Online yenilendi!

K2 Network'ün yayımladığı ve günümüzün en popüler free2play online oyun noktalarından GamersFirst (www.gamersfirst.com), Knight Online dünyasına getirilen büyük yenilikleri duyuruyor. (http://warrock.gamersfirst.com/index.php)

Yeni Sunucu – Ionia
Oyuncular, Knigh Online'ın 16ıncı dünyası olan Ionia'nın dört gözle beklenen sürümünde her şeyi en baştan başlama şansını yakalıyorlar. Bu yeni güncelleme Knight Online'ın anti-cheating önlemlerini de içeriyor. Güncelleme, oyun oynandığı sırada korsan araçların çalışmasını önlemek üzere tasarlandı.

Sınır Savunma Savaşı Güncellemesi
Oyuncular artık aşamalı seviyelere göre düzenlenen yeni bir harita üzerinde "Sınır Savunma Savaşı"na katılabilecekler. Artık daha fazla sayıda sınır savunma savaşları ve daha fazla kazanma şansı olacak ve oyuncular aynı savaş seviyelerinden ilerleyen oyuncular olarak daha orantılı olarak eşleşecekler.

Bu yeni gelişmeler ile ilgili görüşlerini dile getiren K2 Network Ülke Geliştirme Yöneticisi Gülümser Baran Şen, "Bunların hepsi muhteşem yenilikler. Yeni bir sunucu, yeni içerik, hikayede kesintisiz bir ilerleme ve kopyalamayı önlemek için geliştirilen yeni önlemler. Bugün, Knight Online oyuncusu olmak için harika bir gün," diyor.

Yeni sunucu ve sınır savunma savaşı güncellemesinin yanı sıra oyuncular, Knight Online Forever – Chapter 4' e de kavuşacaklar.

İşte Knight Online'ın yeni hikayesi...

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları