Kingston Digital, yeni NVMe SSD modelini tanıttı

Kingston, veri merkezleri için özel olarak geliştirilen yeni PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD modeli DC2000B'yi tanıttı. Yüksek performans gerektiren sunucu uygulamalarında kullanılmak üzere optimize edilen bu SSD, veri güvenliği ve hız konularında önemli yenilikler sunuyor.

Kingston Digital, yeni NVMe SSD modelini tanıttı

Kingston Technology Company, veri merkezleri için özel olarak geliştirilen yeni PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD modeli DC2000B'yi tanıttı. Yüksek performans gerektiren sunucu uygulamalarında kullanılmak üzere optimize edilen bu SSD, veri güvenliği ve hız konularında önemli yenilikler sunuyor.

DC2000B, 112 katmanlı 3D TLC NAND ve Gen 4x4 PCIe arayüzünü kullanarak veri merkezlerinde daha güvenli bir önyükleme süreci sunmayı amaçlıyor. Cihaz, donanım tabanlı güç kaybı koruma özelliği (PLP) ile veri kaybını önlemeye yönelik ek güvenlik sağlıyor. Ayrıca, entegre alüminyum soğutucu ile geniş bir termal uyumluluk sunarak farklı sistem tasarımlarına uyum sağlayabiliyor.

Kingston Kurumsal SSD İş Birimi Müdürü Cameron Crandall, "Whitebox sunucu üreticileri ve Tier 1 sunucu OEM'leri, yeni nesil sunucularını daha hızlı önyükleme ve dahili verileri önbelleğe alma amacıyla M.2 soketlerle donatmaya devam ediyor. DC2000B, sunucu iş yüklerinin gerektirdiği performans ve yazma dayanıklılığını karşılayacak şekilde tasarlandı," dedi. Crandall ayrıca, bu tür önyükleme sürücülerinin veri depolama alanlarını daha etkin kullanmaya yardımcı olduğunu belirtti.

DC2000B, 240GB, 480GB ve 960GB kapasitelerde piyasaya sunuluyor. Ürünün detayları ve satın alma bilgileri Kingston'ın resmi web sitesinde bulunabilir.