Kindle Fire için acele etmeyin

Çıktığı günden bu yana büyük ilgi gören bu tableti almayı düşünüyorsanız, biraz bekleyin çünkü...

Biraz daha bekleyin

Piyasaya hızlı bir giriş yaparak en çok satan Android tabletlerden biri olmayı başaran Kindle Fire, 199 dolardan satışa sunuluyor. Ancak kısa süre içinde Amazon'un yeni fiyatlandırmaya gitmesi muhtemel.

Halihazırda uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Kindle Fire'da indirime gidilecek olması, Amazon'un yakın zamanda Fire'ın yeni versiyonunu piyasaya süreceğinin sinyallerini veriyor. Yeni e-book okuyucularıyla sunulacak olan son model Kindle Fire'dan sonra, şimdikinin fiyatı 149 dolara kadar düşecek.

DigiTimes'ın haberine göre 2012'nin son çeyreğinde çıkması beklenen yeni nesil tablet, 1280x800 çözünürlüklü 7 inçlik ekranıyla 199 dolardan satışa sunulacak.

Bunun yanı sıra 8.9 ve 10.1 inçlik olmak üzere başka tablet versiyonlaru üzerinde de çalışan Amazon, 8.9 inçlik olanından vazgeçmiş bile. 10.1 inçlik tabletin ise 2013'te çıkması bekleniyor.

IDC analisti Tom Mainelli de Amazon'un "daha büyük ekranlı" bir tablet çıkarması gerektiği görüşünde. Hemen hemen Kindle Fire'la aynı fiyatta olması beklenen Asus ortaklığındaki tabletiyle piyasaya girecek olan Google'ı da düşünürsek, böyle bir hamle gerekli gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları