Kaspersky ziyaretçilerini F1'de yarıştıracak!

Kaspersky küçük işletmelere yönelik çözümlerini CeBIT'te tanıtacak. İşte Kaspersky'ın programı...

Kaspersky CeBIT'e hazır

Salon 11, D37 standında ziyaretçileri ile buluşacak olan Kaspersky Lab bu yıl IT riskleri hakkındaki son haberlerin yanı sıra, geçtiğimiz yıldan beri sponsoru olduğu Formula 1 Ferrari'yi de standına getiriyor. Ziyaretçiler simülatörde kendilerini kanıtlama şansı elde edecek.

"Geçtiğimiz yıl freelance çalışanların ve küçük işletme sahiplerinin %41'nin bilgisayarına kötü niyetli yazımlar bulaştı" diyen Kaspersky Lab uzmanları bu yüksek oranın risk alanları hakkında bilgilendirilmesinin ne kadar büyük bir önem taşıdığına değinecek. Tehlikenin herhangi bir veri kaybından ziyade bir şirketin tüm varlığını etkileyebileceğini ifade eden Kaspersky Lab uzmanları, CeBIT'te aynı zamanda küçük işletmelere yönelik Kaspersky Small Office Security (küçük işletmelere yönelik güvenlik) çözümlerini de tanıtacak.

Mobil teknoloji riskleri ve sosyal ağların güvenli kullanımını da işleyecek olan Kaspersky Lab, Kaspersky Small Office Security'ye ek olarak, BlackBerry ve Android akıllı telefonlarını destekleyen Kaspersky Mobile Security 9'u ve özelliklerini de anlatacak.

Kaspersky Lab CeBIT programı

Kaspersky Lab CeBIT programı

Kaspersky Lab CeBIT programı

1 Mart 2011, Salı, Saat: 10:00 Basın Kahvaltısı

Konu: Kaspersky Lab'ın gelişimi ve mevcut durumu, yeni ortaklıklar, büyüme için güncel stratejiler, 2011 Scuderia Ferrari sponsorluğu ve mobilite.

Konuşmacılar: Kaspersky Lab CEO'su ve kurucu ortağı Eugene Kaspersky, Kaspersky Lab COO'su Eugene Buyakin, Kaspersky Lab Pazarlama Başkan Yardımcısı Roger Wilson.

Yer: Berlin Odası, Kongre Salonu

1 Mart 2011, Salı, Saat: 11:15 Basın Toplantısı

Konu: "Küçük işletmeler-güvenlik konusunda da mı küçük?" başlığı altında küçük işletmelerin karşılaştıkları son IT tehlikeleri tartışılacak, Kaspersky Small Office Security yazılımının sağladığı faydalar paylaşılacak.

Konuşmacılar: Kıdemli Virüs Analisti Marco Preuß ve Ürün Pazarlama Müdürü Chris Hopper

Yer: Berlin Odası, Kongre Salonu

2 Mart 2011 Çarşamba, saat: 10:00- Analistler Yuvarlak Masa toplantısı

Konu: 2011 yılında karşımıza çıkacak Kurumsal Kötü Amaçlı Yazılım Trendleri'nin konuşulacağı toplantıda işletmelerde sosyal ağların kullanımı, akıllı telefonlar için güvenlik stratejileri ve işletmelerin karşılaştığı saldırılar tartışılacak.

Konuşmacılar: Virüs analistleri Magnus Kalkuhl, Marco Preuß, Christian Funk, Stefan Tanase ve Vicente Diaz.

Yer: Bonn 2 Odası, Kongre Merkezi

Okuyucu Yorumları