Kaspersky Lab yeni ürünleri ile CEBIT 2008'de

CeBIT 2008'e katılacak olan Kaspersky Lab, en son ürünlerini Türk kullanıcısı ile buluşturacak.

Kaspersky'dan güvenlik

Geçtiğimiz ay yeni Kaspersky Anti-Virus 2009 ve Kaspersky Internet Security 2009 yazılımlarını Türkiye piyasasına sunan şirket, bu ürünlerin yanı sıra kurumlara yönelik yeni "OpenSpace Security" yazılımını da ilk kez CeBIT Bilişim Eurasia'da sergileyecek.

Güvenlik içerik yönetim çözümlerinin geliştirilmesinde önde gelen Moskova merkezli yazılım devi Kaspersky Lab, son ürünlerini 7-12 Ekim 2008 tarihlerinde Istanbul'da düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia'da Türk kullanıcısı ile buluşturacak.

Dünyaca ünlü yazılım şirketi, bilgi ve iletişim teknolojileri alanında dünyanın yedinci, Avrasya'nın ise en büyük fuarı olan CeBIT Bilişim Eurasia'da kötü amaçlı programlara karşı geliştirdiği en son güvenlik çözümlerini sergileyecek.

Geçtiğimiz ay ülkemizde Türkçe olarak piyasaya sunulan Kaspersky Anti-Virus 2009 ve Kaspersky Internet Security 2009 yazılımları CeBIT Bilişim Eurasia'da son kullanıcı ile tanıştırılacak.

Kişisel kullanıcılar için kötü amaçlı programlara karşı en iyi korumayı sunan 2009 yazılımlarından Kaspersky Anti-Virus 2009, bilgisayarlarınızı korumak için temel araçları sağlıyor.

KIS ile bilgisayarlara tam koruma

KIS ile bilgisayarlara tam koruma

Virüsler, Truva atlar, casus yazılımlar ve diğer kötü amaçlı programlar gibi IT tehditlerine karşı koruma sağlıyor. Korumalı ve güvenli internet kullanımını sağlayan Kaspersky Internet Security 2009 ise bütünsel güvenlik çözümü sayesinde kişisel kullanıcılar ve aileleri için sorunsuz bilgisayar ortamı yaratıyor.

KIS2009'un en önemli özelliği ise Uygulama Kontrolü. İnternetten gelebilecek her tehlike için tam koruma sağlayan ürünün grafik ara yüzü oldukça değişik ve kullanıcı dostu. Her iki 2009 yazılımı da mükemmel entegrasyon ile sistem uyuşmazlıklarını gideriyor ve daha hızlı performans sunuyor.

2. salon 248 numaralı Kaspersky Lab Standı'nda ayrıca şirketlere yönelik güvenlik çözümleri de sunulacak. Kaspersky OpenSpace Securıty ismiyle anılan Kaspersky Kurumsal Çözümleri'nin tanıtımı uzman Kaspersky çalışanları tarafından aktarılacak.

Kaspersky OpenSpace Security, modern kurumsal iletişim sistemlerinin bugünkü güvenlik tehditlerine karşı geliştirilmiş yüksek kaliteli çözümlerle uyumlu olduğu fikri ile tasarlanmıştır.

Her tür ve boyutta ağlar için entegre ürün takımlarla tasarlanan Kaspersky OpenSpace Security, iş istasyonları, dosya sunucuları, elektronik posta sunucuları ve ağ geçitlerini korumayı amaçlamaktadır.

Ünlü virüs analisti Cebit 2008 Bilişim Zirvesi'nde

Ünlü virüs analisti Cebit 2008 Bilişim Zirvesi'nde

Dünya çapında tanınan ve gerçek bir guru olan Kıdemli Uzman Virüs Analisti ve Kaspersky EEMEA Virüs Laboratuar Başkanı Costin Raiu, konuşmacı olarak CeBIT çerçevesinde düzenlenen Bilişim Zirvesi'nde yer alacak. Costin Raiu, 8 Ekim'de yapacağı sunumda, sanal dünyadaki suçları ve suçluları anlatacak.

Raiu, bu sanal dünyayı ziyaret eden kişileri ne tür tehlikeler beklediği konusunda aydınlatıcı bilgiler verecek ve kişileri BT tehditlerine karşı nasıl korunabilecekleri hakkında bilgilendirecek. Sunumda, Kaspersky Lab'in yeni 2009 yazılımlarının en son teknolojik gelişmelerle kullanıcıları nasıl güvende tuttuğu da detaylandıracak.

Sezgisel (Heuristic) virüs tarama ve dile bağlı analizi ilk geliştirip uygulayarak antivirüs alanındaki gücünü koruyan Kaspersky Lab, 100'den fazla ülkede 1000'den fazla kalifiye uzmanı ve zengin deneyimi ile müşterileri için üstün korumalı ürünler sunuyor.

Kaspersky Lab Genel Müdürü Eugene Kaspersky önderliğindeki tecrübeli bir ekip en yeni veri güvenlik tehlikelerini Antivirüs sektörüne bildirerek sadece 2008 yılında sayısı 20 milyonu geçeceği öngörülen kötü amaçlı programlara karşı savaşıyor.

Okuyucu Yorumları