Karşınızda Kavisli Huawei Honor Magic!

Gerçek anlamda etkileyici bir kavisli telefon arıyorsanız, Huawei'in yeni canavarı Honor Magic tam da aradığınız model olabilir!

Karşınızda kavisli Honor Magic!

Huawei'nin en yeni Android'li telefonu Honor Magic, 5,09 inç'lik kavisli ekranıyla Honor 8'den daha göz alıcı. Sağ ve sol kenarlarında kavislenen AMOLED ekrana sahip cihaz, bu özellikleriyle Samsung Galaxy S7 Edge'i andırıyor. Cihazın teknik özellikleri de hiç fena değil.

Karşınızda Kavisli Huawei Honor Magic!

Hisilicon Kirin 950 yonga setini kullanan Honor Magic, 8 çekirdekli işlemciye, 4GB RAM'e ve 64GB dahili depolama alanına sahip. Honor Magic'i Honor 8'den farklı kılan ise, taşıdığı sensörler. Honor Magic, ekrana baktığınızda kilidi otomatik olarak açabiliyor ve gözlerinizi telefondan ayırdığınızda onu tekrar kilitleyebiliyor. Kilit ekranındaki uyarıların detayları, sadece daha önceden kaydedilmiş yüzlere gösteriliyor.

Karşınızda Kavisli Huawei Honor Magic!

Huawei, telefonda buna benzer akıllı özelliklerin bulunduğunu söylerken, özel pil şarj teknolojisi sayesinde pilin 10 dakikalık şarj ile yüzde 40 doluluğa ulaştığını, yüzde 70'e ise 20 dakikada ulaştığını söylüyor.

Karşınızda Kavisli Huawei Honor Magic!

Honor Magic belki Türkiye'ye gelmeyecek ancak Apple'ın iPhone'un onuncu yıldönümü için kavisli bir telefon üzerinde çalıştığı söyleniyor. Bu yeni tasarımı iPhone 8'de görme ihtimalimiz olduğu için, Honor Magic'e ihtiyacınız kalmayabilir.

Okuyucu Yorumları