Karahan'da değişim başladı!

Karahan'ın yeni ek paketi "Beyaz Kaplan'ın Dönüşü" ile yepyeni özellikler sizleri bekliyor.

Karahan'da değişim başladı

350.000 kullanıcıya ulaşan Karahan'ın yeni ek paketi "Beyaz Kaplan'ın Dönüşü" ile yepyeni özellikler sizleri bekliyor.

Karahan (www.karahanonlineworld.com), yeni ek paketindeki birbirinden özel değişikliklerle oyunculara bambaşka bir dünyanın kapısını aralıyor. GGC tarafından tamamen Türkçe içerikle ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulan Karahan'ın Ulubatlı, Kanuni ve Bayezid isimli üç sunucusunun yanı sıra yeni premium sunucusu Anadolu, 9 Aralık 2009'da Türk oyun severlerle buluşuyor. Anadolu sunucusunda daha düzeyli bir ortamda, Karahan'ın Kadim Doğu'daki savaşına en başından başlayabilme şansı yakalayacaksınız.

Yenilikler bunlarla da bitmiyor. 90. seviyenin altındaki oyunculara her gün iki kat takım tecrübe ve iki kat Usta - Çırak Tecrübe etkinliği, tüm 90. seviye altı haritalarda geçerli olacak. Bu amansız mücadelenin üstesinden gelen oyuncular, daha sonra 90. - 95. seviye PvP turnuvasına katılmak için Dört Yel Evi haritasında bulunacaklar. Her Cumartesi ve Pazar günü saat 20:00'den 23:00'e bu karşılaşmaya katılmak için orada bulunmak yeterli olacak. Turnuva galiplerine bir Kaplumbağa Kabuğu'nun ve bir Güçlü Tılsım'ın yanında 95. seviye Nadir Seti hediye edilecek.

Tüm oyuncular her eşyayı tek tek satın almak yerine daha hesaplı olan premium paketi tercih edebilecek, Gümüş ve Altın Tılsım gurur kostümlerinin güçlerini açığa çıkarabilecek ve sadece 54 Han Para'ya, Beyaz Kaplan ile birlikte diğer eşyalara sahip olup avantajlarından faydalanabilecekler. Beyaz Kaplan'ın Dönüşü ile gelen fırsatları kaçırmayın.