Kapsül Hoparlör'ün sesi boyunu aşıyor!

Kulaklığın tekini uzatma zahmeti, X-mini II Kapsül hoparlör ile tarihe karışıyor!

Mandalina boyutunda hoparlör!

Müziğin paylaştıkça artan bir keyif olduğu gerçeği hesaba katıldığında kulaklıklar ya da dizüstü bilgisayarların dahili hoparlörleri gereken amacı yerine getiremeyebiliyor. Çok beğendiğiniz bir şarkıyı sevdiğinizle ya da ofisteki tüm arkadaşlarınızla paylaşmak istediğinizde kulaklığın tekini uzatma zahmeti X-mini II Kapsül ile tarihe karışıyor.

X-mini ile ses kalitesi artıyor, boyut küçülüyor. Mandalina boyundaki "gürültücü" yol arkadaşınız X-mini II Kapsül Hoparlör, dizüstü bilgisayar, iPod, iPhone ve çıkışından müzik fışkıran diğer tüm cihazlara takılabiliyor. Güçlü bas seslerini körüklü tasarımından, enerjisini de bilgisayarınızın USB çıkışından alan X-mini II Kapsül Hoparlör, entegre bağlantı kablosuyla pratikliğini ve kompaktlığını pekiştiriyor.

Tasarımıyla ödüller kazanan X-mini II Kapsül Hoparlör yanında gelen "Buddy Jack" kablo ile diğer kapsül hoparlörlerle birbirine bağlanıp zeminleri titretebiliyor. Şarj edildikten sonra 12 saate kadar dinleme süresi sunan X-mini II Kapsül Hoparlör siyah, kırmızı ve beyaz renk seçenekleriyle" aramayıp da bulabildiğiniz her şeyin adresi" bunlardanistiyorum.com adresinden 49,90 TL'ye satın alınabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları