Kağıttan e-posta şimdi küçük ofislerde

Xerox'un çok fonksiyonlu siyah-beyaz yeni ofis ürünü Phaser 3200MFP/ N sadece 379 $ + KDV

Kağıttan e-posta

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Küçük ofisler içni uygun seçenek. Kurumsal ofis makinelerinde yer alan "kağıttan e-posta" özelliği ilk defa ev ve küçük ofislerin kullanımına sunuluyor. Xerox Phaser 3200MFP ile fakslar bilgisayar üzerinden de gönderilebiliyor, kâğıt dokümanlar istenen dosya formatında ağ üzerindeki herhangi bir bilgisayara kaydedilebiliyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, ev ve küçük ölçekli ofislerin birçok ihtiyacını tek elden karşılayan uygun maliyetli yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Xerox Phaser 3200 MFP, masaüstü çok fonksiyonlu Xerox ürünleri arasında A4 kağıda siyah-beyaz lazer baskı yapan en hesaplı cihaz olma özelliği taşıyor. Xerox Phaser 3200 MFP, "Kağıttan e-posta" özelliği ile taranan dokümanları istenen e-posta adresine ve "Fakstan e-postaya" özelliği sayesinde de gelen ve giden faks dokümanları istenirse e-posta olarak başka bir adrese gönderebiliyor. Xerox'un yeni ürünü tek kullanıcı veya çalışma grupları için kolay bir şekilde kurulabiliyor.

1200 dpi baskı çözünürlüğünde kaliteli baskı sağlayan Xerox Phaser 3200MFP, dakikada 24 sayfa çıktı ile benzerleri arasında en hızlı ürünlerinden biri. Standart kağıt kapasitesi 250 sayfa olan Xerox Phaser 3200MFP'nin aylık baskı hacmi 10 bin sayfaya ulaşıyor. Xerox Phaser 3200MFP, 64 MB'lık belleği ve 300 MHz'lik işlemci hızıyla zarf, etiket, asetat, broşür gibi farklı tipteki dokümanlara baskı yapabiliyor.

Dokümanları 4800 dpi çözünürlüğünde renkli tarayabilen Xerox Phaser 3200MFP, USB 2.0 bağantısını destekliyor. "Tarayıcıdan Bilgisayara" özelliği ile taranan dokümanlar, bağlı bilgisayara veya ağ üzerindeki herhangi bir bilgisayara "Word", "Excel", "PDF", "JPEG", "TIFF" gibi farklı dosya formatlarında kaydedilebiliyor.

Normal faks özelliğinin yanı sıra "Bilgisayardan Faks" özelliğine de sahip Xerox Phaser 3200MFP, kullanıcıların masalarından kalkmadan bilgisayar üzerinden faks gönderebilmesini sağlıyor. Xerox Phaser 3200MFP'da yer alan "Güvenli Faks Alıcı" özelliği ile kullanıcının, bilgisayar ortamında kendi şifresini girene kadar gelen faksları hafızasında tutabiliyor. "Kimlik Kartı Kopyalama" özelliği ile kimlik kartı, sürücü ehliyeti gibi belgelerin tek bir seferde önlü arkalı fotokopisi alınabiliyor.

Hem PC hem de Macintosh ortamında çalışabilen ürünün Phaser 3200MFP/B ve Phaser 3200MFP/N adlı iki farklı modeli bulunuyor. Xerox Phaser 3200 MFB/ N modeli ek olarak Ethernet bağlantısını destekliyor. Yukardıa bahsedilen tüm özelliklere sahip olan Xerox Phaser 3200MFP/ N modeli 379 dolar + KDV fiyatıyla Xerox'un ofis grubu distribütörleri Albim, Arena, Datagate aracılığı ile 2 yıl Xerox garantisi ile kullanıcılara sunuluyor.

Bilgi için:
Xerox Türkiye
0 212 354 70 00

Okuyucu Yorumları