Kablo internette 1 YTL dönemini başladı

Türksat, yeni internet tarifelerinin hemen ardından yeni kampanyasını da duyurdu.

1 YTL'ye internet!

TÜRKSAT A.Ş'nin geçtiğimiz günlere duyurduğu yeni kablo internet fiyat tarifelerini buradaki haberimizde duyurmuştuk. Ve TÜRKSAT, şimdi de yeni bir kampanyaya imza atıyor.

TÜRKSAT A.Ş'nin yeni kampanyasında, 1024 Kbps - 1 GB kotalı internete abone olanlar, 3 ay süreyle 16 YTL yerine 1 YTL ödeyecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, 24 aylık abonelik taahhütü verecek.

Şirket tarafından yapılan açıklama şöyle:

Türksat Kablo İnternet, abonelerine yeni kampanya ve kolaylıklar sağlamaya devam ediyor.

1 Eylül 2008-30 Ekim 2008 tarihleri arasında başvuruda bulunanlardan, 1024 Kbps Kotalı İnternete abone olan herkes, üç ay süre ile 16 YTL'lik 1 GB kotalı Kablo İnternet hizmetini yalnızca 1 YTL'ye alabilecekler.

Kampanyadan mevcut aboneler ve yeni müşteriler iki yıl abonelik taahhüdünde bulunmak şartıyla faydalanabilecek. Abonelerimiz kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 444 0 126 numaralı Çağrı Merkezlerinden öğrenebilirler.

Türksat Kablo Internet bu hizmetlerinin yanında, zararlı içerik filtreleyen ve kullanıcıların kendi kullanım düzeyini belirleyebildiği temiz interneti yazılım yüklemeden bir telefonla abonelerine ücretsiz sunuyor.

Türksat Kablo İnternet aboneleri telefon hattına ihtiyaç duymadan internet hizmetinden yararlanma imkanına sahiptirler ve internet hızlarını online.turksat.com.tr adresinden kontrol edebilecekleri gibi, hangi kotada ne kadar ücret ödeyeceklerini de www.turksat.com.tr adresinden öğrenebilecekler.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Türksat A.Ş.

Okuyucu Yorumları