Jet Black, yıllar sonra Apple'ın başını ağrıtmaya devam ediyor

Apple'ın iPhone 7 modellerinde yaşadığı problem yıllar sonra geri döndü: Başrolde bir kez daha Jet Black renk seçeneği var!

Jet Black, yıllar sonra Apple'ın başını ağrıtmaya devam ediyor

Apple'ın Apple Watch Series 10’u tanıttığını sizlerle paylaştığımız haberimizde, yeni Jet Black renginin, iPhone 7'de olduğu gibi çizilmeye karşı diğer seçeneklere göre daha hassas olabileceğini söylemiştik.

Ne yazık ki, bu tahminimiz gerçek çıkmış gibi görünüyor. Aradan geçen yıllara rağmen Apple dersini almamış ve bazı Reddit kullanıcılarının bildirdiğine göre Apple Watch Series 10 saatlerde de Jet Black oldukça kolay bir şekilde çiziliyor.

Yapılan paylaşımlarda, iPhone 7’de oldukça yaygın olduğu gibi, kasası aşınmalarla dolu olan Jet Black Apple Watch fotoğrafları görülüyor. Ancak ilginç bir şekilde pek çok kullanıcı, aşınmalara rağmen saati tercih ederken bu ihtimali bildiklerini ve kendileri için bunun bir sorun olmadığını söylüyor. Hatta bazı Reddit yorumcuları, çiziklerin ve aşınmaların bu Jet Black seçeneğine özel olmadığını ve “şimdiye kadar çizilmeyen bir Apple Watch’a sahip olmadıklarını” belirtiyor.

Apple Watch’lar hasarlara karşı oldukça sağlam olsalar da, bu tür kozmetik çizilmelere karşı tamamen dayanıklı değiller. Bu yüzden pek çok kullanıcı koruyucu kılıflar kullanmayı tavsiye ediyor.