JBL Tour Pro 3 ve Yeni Quantum M2 Serisi, Gamescom 2024'te tanıtıldı

JBL, Gamescom 2024’te hem müzikseverler hem de oyun severler için JBL Tour Pro 3 ve Yeni Quantum M2 serisini tanıttı.

JBL Tour Pro 3 ve Yeni Quantum M2 Serisi, Gamescom 2024'te tanıtıldı

JBL, Gamescom 2024’te hem müzikseverler hem de oyun severler için yeni ürünlerini tanıttı. JBL, Tour Pro 3 True Wireless kulaklık modelini tanıtarak, müzik dinleme alışkanlıklarını baştan sona değiştirmeye hazırlandığını iddia ediyor. Tasarımıyla dikkat çekici duran kulaklık, dokunmatik ekranlı Akıllı Şarj Kutusu ve JBL Spatial 360 ses teknolojisi gibi özelliklerle geliyor.

JBL Tour Pro 3'nun Dokunmatik ekranlı Akıllı Şarj Kutusu, kullanıcılara müzik keyfini yönetme imkanı tanırken, Spotify’a doğrudan erişim ve aramaları kontrol edebilme özellikleri içeriyor. TV, spor salonunda koşu bandındaki ekranlı cihazlara ya da uçak yolculuklarında koltuk arkasındaki ekranlara kablosuz olarak bağlanma olanağı tanıyan cihaz, AUX veya USB-C bağlantısı ile bağlantı çeşitliliği sağlıyor.

Gamescom 2024’te JBL, Quantum oyun ürünlerini tanıttı. Yeni Nesil Ses (NGA) Teknolojisi ile oyun dünyasında büyük bir yenilik ürettiğini söyleyen JBL, bu teknolojiyle her ayrıntıyı sese dönüştürerek oyunculara gerçekliğin ötesinde bir oyun deneyimi yaşattığını iddia ediyor.