İş dünyası artık daha verimli çalışacak

Kref.net, yüksek teknolojiyle insan kaynakları bilimini bir araya getiriyor...

İş aramada yeni standart!

Teknolojik kariyer referans ağı Kref.net, online olduğu Mart 2009'dan günümüze kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyor.

Kref.net'in teknolojik alt yapısını sağlayan ekip, aynı zamanda 1999 yılında Türkiye'yi ilk online işe alım sistemi ile tanıştırmış ekip. Kref.net'i kurmalarının iki önemli amacı var. Birincisi, 10 yıllık online işe alım sisteminde gelinen noktanın iş arayanlar ve işverenler açısından tatmin edici olmayışı; ikincisi ise kişilerin internet ortamında çevreleri ile iletişimde olma ve sosyalleşme eğilimlerinde görülen yükseliş.

Kref.net Genel Müdürü Sertap Mantin, "Krefesyonel olabilmek için herhangi bir önkoşul yok. İş arıyorsanız, yeni yatırım fırsatlarını araştırıyor ya da iş dünyasında sık tartışılan bir konuda fikirlerinizi paylaşmak istiyorsanız siteye ücretsiz üye olabilir, gerçek iş çevrenizi oluşturabilirsiniz. Kref.net içerisindeki iş çevrenizin genişliği ve paylaşımlarınızın kalitesi krefesyonelliğinizin ölçütüdür." dedi.

Kref.net kullanıcıları iş hayatlarında esas olarak üç belirleyici avantaja sahip: Kendileri için önemli olan iş bağlantılarını daha kolay ve daha hızlı bir şekilde buluyorlar. İş arıyorlarsa ilanlara kolaylıkla başvuruda bulunabiliyorlar. Yeni bir müşteri, bir tedarikçi ya da bir iş olması fark etmeksizin gerçek iş bağlantıları kuruyor ve iş yapıyorlar.

Yüksek teknolojiyle, insan kaynakları bilimini kaynaştıran Kref.net, tamamen yeni bir standart sunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları