iPhone'unuz ve fazlası için ilginç ayak!

Oldukça ilginç bir görünüşe sahip bu "alet", iPhone'dan tüm ceplere hepsini "ayakta tutuyor"!

CES'in gözdesi Türkiye'de!

2011 CES Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda yılın en inovatif ürünü ödülünün sahibi Breffo Spiderpodium ve Breffo Spidepodium tabletler, akıllı telefonlarla birlikte tüm taşınabilir cihazları istenilen yerde ve istenilen pozisyonda kullanabilme olanağı sunuyor.

Taşınabilir cihazları sabitlemek adına bugüne kadar birçok aksesuar üretildi. Ancak Breffo Spiderpodium ile ilk defa bir aksesuar, esnek yapısı ile taşınabilir cihazları yolculuklar esnasında istenilen yere ve istenilen şekilde sabitleme olanağı sunuyor.

İki farklı boyutu olan ve çelik, plastik ve polipropilen materyallerinden üretilen Spiderpodium, tüm akıllı telefonlar, fotoğraf makineleri, navigasyon cihazları ve Mp3'lerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Daha büyük boyuttaki tüm taşınabilir cihazlar için özel olarak üretilen Spiderpodium Tablet ise iPad'lerle adeta bütünleşiyor.

8 bacaklı bu örümcek podyumlar bugün ve gelecekte tüm taşınabilir el cihazlarına uyum sağlayacak şekilde dizayn edildi. Spiderpodium, taşınabilir el cihazları (iPod, iPad, iPhone, Blackberry, HTC, mp3 çalarlar, akıllı telefonlar) için oldukça kullanışlı bir aksesuar.

İster akıllı telefon, ister Mp3, ister kamera

İster akıllı telefon, ister Mp3, ister kamera

Spiderpodium günümüzün taşınabilir elektronik el cihazları kullanıcılarının ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış; 'her yere götür ve her yerde kullan' düşüncesiyle tasarlanan Spiderpodium evrensel, çok yönlü kullanımlı ve neredeyse her elektronik el cihazı ile bağdaşan bir yapıya sahip. Bu cihazlara örnek olarak tüm akıllı ve taşınabilir telefonlar, elektronik padler, mp3/4 çalarlar, oyun sistemleri, navigasyon sistemleri, taşınabilir projektörler ve fotoğraf makineleri gösterilebilir.

Spiderpodium ile hem fotoğraf makinenizi tripod olarak kullanabilir, hem telefonunuzu kolayca aracınıza veya bisikletinize monte edebilir hem de Mp3'ünüz için bir stand kurabilirsiniz. Her koşulda sizin en büyük rahatlığınız olmaya aday olan Spiderpodium'lar, aynı zamanda tarzınızı yansıtan en marjinal aksesuarınız olacak.

Üretim yeri İngiltere

Breffo Spiderpodium ve Breffo Spiderpodium Tablet'ler LDC Danışmanlık distribütörlüğüyle Türkiye'ye geliyor. 1 Eylül 2011 tarihinden itibaren Türkiye'de satışa sunulacak olan ürünler İngiliz Breffo firması tarafından sadece İngiltere'de üretiliyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı Spiderpodium için 69 TL, Spiderpodium Tablet için 89 TL.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları