iPhone SE 4'ün prototipleri kendini gösterdi

Apple'ın yeni nesil "ekonomik" modeli iPhone SE 4 yakında piyasaya çıkacak ama üretime girmeden önceki prototip modellerin görüntüsü şimdiden medyaya sızdı.

iPhone SE 4'ün prototipleri kendini gösterdi

Apple, depolarındaki iPhone SE 3 stoklarını hızla eritiyor ve yerine de yenilerini koymuyor. Dolayısıyla şu sıralar bir iPhone SE 3 almak isterseniz, bazı mağazalarda stokların tükendiğine şahit olabilirsiniz.

SE3 stokları tükenirken, marka yeni nesil iPhone SE 4'ü 2025 başına piyasaya sürmek için hazırlanıyor. Telefon hakkındaki söylentiler, tasarımında da önemli değişimler olacağını iddia ediyor.

iPhone SE 4'ün güncellenmiş bir iPhone 14 kasasına sahip olması bekleniyor. Cihaz, iPhone 15'tekine benzer şekilde, 48 MP'lik bir lense sahip tek bir kameraya sahip olacak.

Öte yandan sosyal medyada iPhone SE 4 prototipi olduğu iddia edilen bir görüntü ortaya çıktı. Üreticiler yeni bir telefonu üretime sokmadan önce tamamen kasa modelini gösteren bu prototipleri aksesuar üreticilerine gönderiyorlar ki, onlar da gerekli aksesuarları, kılıfları, kapakları, ekran koruyucularını hazırlayabilsinler.

iPhone SE 4 iki farklı boyutla mı gelecek?

İnternetteki bu görüntülere göre, yeni iPhone S4'ün boyutları iPhone 14'e benzeyecek. Telefonun tam boyutları 146,7 mm x 71,5 mm x 7,8 mm olacak. Ancak Apple'ın henüz kesin karar vermediği büyük boyutlu ikinci bir versiyon da piyasaya çıkabilir. Bu büyük boyutlu SE 4 de iPhone 14 Pro Max'in boyutlarında olacak gibi görünüyor.