iPhone 16'nın yeni ve "rengarenk" görüntüleri sızdırıldı

İnternete sızan yeni maket görüntüleri, iPhone 16'nın tüm renk seçeneklerini yan yana olarak görmemizi sağlıyor.

iPhone 16'nın yeni ve "rengarenk" görüntüleri sızdırıldı

Heyecanla beklenen iPhone 16 serisinin lansmanına yalnızca birkaç ay kaldı. iPhone 16 serisi hakkında şimdiden pek çok sızıntı ortaya çıktı ve artık bu sızıntılar ve söylentiler sayesinde, bu yıl karşılaşacağımız yeni modelin neler sunacağını görebiliyoruz.

Sızıntı kaynağı Sonny Dickson’ın X üzerinde yaptığı yeni bir paylaşım da, standart iPhone 16’nın potansiyel renk seçeneklerini gösteriyor. Bu paylaşımda görülen maketler, iPhone 16 modelindeki dikey kamera modülüne dikkat çekerek daha önceki bir sızıntıyı da doğruluyor.

Dikey bir düzene sahip olan kamera modülü, telefonun Apple Vision Pro için uzamsal kayıt yapmasına yardımcı olacak. iPhone 15’in standart modelleri, kamera modüllerinin çapraz düzende olması sebebiyle bu yeteneğe sahip değildi. Bu yüzden hem iPhone 16 hem de 16 Plus modellerinde dikey kamera modülünün kullanılması bekleniyor.

En son ortaya çıkan iPhone 16 maketleri, daha tamamlanmış bir görünüme sahip ve daha önce sızdırılan maketlerle kıyaslandığında şu ana kadarki en iyi bakışı sunuyor. Ayrıca bu maketlerin renkleri de daha doygun ve parlak bir görünüm sergiliyor.

Görsellerde iPhone 16 maketleri pembe/gül altın, siyah, beyaz, mavi ve yeşil renk seçenekleriyle gösteriliyor. Bu renkler de, daha önce analist Ming-Chi Kuo tarafından bildirilenlerle uyumlu gözüküyor. Ayrıca Kuo, bu yıl Apple’ın sarı renkten vazgeçebileceğini de belirtmişti.