iPad henüz piyasada yok ama onlar hazır!

iPad kendi yan sektörünü oluşturdu bile: Kendisi henüz yok ama bunlar hazır!

iPad yok, onlar hazır!

iPad büyük bir heyecan ve aynı anda spekülasyon yarattı. Apple'ın tableti duyurmasının ardından iPad hemen masaya yatırıldı ve beklentileri karşılayamayan özellikleri de derinlemesine incelendi. Ama tüm bunlar yan sektör üreticilerini etkilemişe benzemiyor. iPad'in sunduğu kullanım kolaylığının yanı sıra hemen taşıma kolaylığı da akla geliyor. Dünya çapındaki önemli diz üstü bilgisayar taşıma gereçleri üreticileri bir birleri ardında özel iPad çantalarını piyasa çıkarmaya başladılar.

İşte Apple'ın iPad'i...
Apple iPad'in en büyük hataları...

iPad'in duyurulmasının üzerinden sadece birkaç gün geçtikten sonra ilk yan ürün ünlü çanta üreticisi Tom Bihn'den geldi. Tom Bihn'in duyurduğu ilk ürün iPad taşımak için özel geliştirilmiş ufak bir taşıma kılıfı oldu. 30 dolara satışa çıkan bu ürünün yanı sıra iPad için özel göze sahip olan bir çanta da 110 dolara satışa çıktı.

Ve diğerleri...

Ve diğerleri...

Diğer bir ünlü firma olan Belkin ise 3 taşıma kılıfı birden piyasaya çıkardı. Bu farklı kılıfların bazılarında şıklık ön plana çıkarken diğerlerinde ise darbeye karşı koruma özellikleri göze çarpıyor. Belkin'in bu kılıflarının satış fiyatları ise 30 ve 40 dolar arasında değişiyor. Belkin ayrıca iPad'in ekranını çizilmelere karşı korumak üzere özel şeffaf bir ekran koruyucusunu da 20 dolara piyasaya sürdü.

Görünüşe göre sadece Apple değil, yan sektörlerdeki üreticiler de iPad önemli bir beklenti oluşturmuş durumda.

İşte Apple'ın iPad'i...
Apple iPad'in en büyük hataları...

Okuyucu Yorumları