İnternette Guiza özrü: Sen ağlama...

Fenerbahçe'nin futbolcusu Guiza'nın göz yaşları sizi de üzdüyse gelin ondan bu sitede özür dileyelim

Sen ağlama Guiza!

Eğer geçtiğimiz Pazartesi günü oynanan Fenerbahçe – Bursaspor maçını izlediyseniz, Türk futbol tarihinin en üzücü anlarından birine de tanık oldunuz demektir. Fenerbahçe'nin çoğu zaman eleştirilen İspanyol futbolcusu Guiza, taraftarlar tarafından ıslıklanarak kenara alınmış, bu sırada gözyaşlarına hakim olamamıştı.

İşte bu iç burkan andan rahatsız olan bir Türk futbolsever, internette açtığı basit bir siteyle Guiza'dan özür dilemeye karar vermiş ve özel bir site hazırlamış. Sitede kısa bir özür metni yer alıyor ve altında da "İmza at" butonu görülüyor. Bu butona tıklayanlar, metnin altına imza atmış ve Guiza'dan, yaşananlardan ötürü özür dilemiş oluyor.

CHIP Online yorumu:
Ne zaman bir futbolcunun her maçta harikalar yaratamayacağını öğreniriz, işte o zaman bilinçli bir futbol izleyicisi olmayı başarırız. Taraftarlık, futbolcuya ve takıma kötü günde de destek olmak demektir. Eğer bizler Türkiye'de top koşturan ünlü bir ismi bile ağlatarak kulübeye gönderiyorsak, bundan sonra büyük futbolcuların ülkemize gelmesini de beklememeliyiz.

CHIP Online olarak, bu sitenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz... Özür metninin tamamı ve sitenin bağlantısı ikinci sayfada...

İşte özür metni ve sitenin bağlantısı

İşte özür metni ve sitenin bağlantısı

Sitede yayınlana özür metni şu şekilde:

merhaba güiza,

maç sırasında bütün iç hesaplaşmalar, bütün sorgulamalar, bütün yuhalamalar, uğultular seni sonunda o köşede sıkıştırdı biliyorum. elindeki o su şişesi düğümlenen boğazına çare olacak tek dayanaktı o an. içini sadece ona döküyordun, belkide seni en iyi anlayandı o an. gözlerindeki buğuyu sadece o anlıyordu. sadece o şişe, köşende sen. ve gözlerinin daldığı, baktığın ama hiçbir şey görmediğin o resim. o boşluk. o an ne futbol oynamak, ne gol atmak. o an ne hayata dönmek, ne nefes almak. sen ve seni en iyi anlayan boğazındaki o düğüm.

dün akşam seni boğazındaki o düğüm kadar anlayamadık.. köşende seni "çubuklu" formanın içinde gözyaşın, çaresiz bakışların ve iç hesaplaşmanla yalnız başına bıraktığımız için, seni ter döktüğün o formanın içerisinde ağlattığımız için özür dileriz güiza.

Siteye ulaşmak ve metnin altına imza atmak için buraya tıklayın.

Okuyucu Yorumları