Intel Monsters Reloaded 2024 başladı

Monster Notebook ve Intel iş birliğiyle düzenlenen 5. Intel Monsters Reloaded e-spor turnuvası büyük bir heyecanla başladı.

Intel Monsters Reloaded 2024 başladı

Monster Notebook ve Intel iş birliğiyle düzenlenen 5. Intel Monsters Reloaded e-spor turnuvası büyük bir heyecanla başladı. Türkiye, Almanya, Birleşik Krallık ve Körfez Arap Ülkeleri'ni kapsayan uluslararası turnuvanın başvuruları monsternotebook.com.tr üzerinden yapılabiliyor.

E-spor dünyasının sabırsızlıkla beklediği bu yılki turnuvada ödül havuzu toplam 50 bin dolar olarak belirlendi. Etkinlikte ödül havuzunun yanı sıra Intel 14. nesil işlemcili Monster Notebook ürünleri de sahiplerini bulacak. 30 Kasım 2024 tarihinde E-Spor Arena’da (ESA) düzenlenecek olan turnuva, Valorant ve Counter Strike 2 oyunlarının heyecanına ortak olmak isteyenlerin adresi olacak. Turnuvanın finali büyük Valorant finali ile sona erecek. Heyecan dolu karşılaşmaların sahne alacağı turnuvanın büyük finali Twitch üzerinden de canlı olarak yayınlanacak.

50.000 dolar ödül havuzu ile dev bir turnuva

Her seviyeden oyuncunun e-spor heyecanını doyasıya yaşamasını hedefleyen Intel Monsters Reloaded; Türkiye, Almanya, Birleşik Krallık ve Körfez Arap Ülkeleri’nde Valorant ve Counter Strike 2 oyunlarıyla düzenleniyor. Turnuva, 50.000 dolarlık ödül havuzu ile bu yıl da dikkat çekiyor.

Valorant büyük finali ESA Arena’da gerçekleşecek

Intel Monsters Reloaded 2024’te Counter Strike 2 turnuvası tamamen online olarak gerçekleştirilecek. Ancak Valorant turnuvasının büyük finali, 30 Kasım 2024’te ESA Arena’da offline olarak düzenlenecek ve Twitch üzerinden canlı yayınlanacak. 4 farklı bölgeden gelen finalist takımlar bu büyük finalde kıyasıya mücadele edecek.

Bugüne kadar 115.000 dolar ödül dağıtıldı

Intel Monsters Reloaded turnuvaları, Monster Notebook ve Intel iş birliğiyle bugüne kadar toplam 115.000 dolar ödül dağıttı. Geçtiğimiz yıl düzenlenen Intel Monsters Reloaded 2023 turnuvasına 3 bine yakın e-spor oyuncusu katılım sağladı ve takımlara 40.000 dolarlık ödüller verildi. Turnuvanın finali, Grand Pera’da yüzlerce oyun tutkununun katılımıyla gerçekleşmiş ve tüm dünyaya sosyal medya üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Turnuvaya özel indirim fırsatları

Bu yıl önceki yıllardan farklı olarak turnuva süresi boyunca monsternotebook.com adresinden Intel Monsters Reloaded’a özel Intel işlemcili bilgisayarlarda ve diğer aksesuar ürünlerinde indirim fırsatları sunulacak. Bu yılki büyük final etkinliğinde, Intel’in 14. nesil işlemcili bilgisayarları kullanılacak.