Instagram Hikayelerine yorum bırakma özelliği geldi

Instagram'ın popüler paylaşım formatı Hikayelere, herkesin görebileceği yorumlar bırakmak artık mümkün. Ama bazı şartlar var. Peki nedir onlar?

Instagram Hikayelerine yorum bırakma özelliği geldi

Mark Zuckerberg'in Snapchat'i satın alamayınca Snapchat özelliklerini kopyalayarak Instagram'a ekleme macerasının sonucunda ortaya çıkan Instagram Hikayeleri paylaşımlarına yeni bir özellik daha geliyor.

Instagram yakında, Hikayeler'e yorum yapılmasına izin verecek. Ancak 24 saatte yok olması için oluşturulan Hikayeler'de, yorumlar da zaman sınırlı olacak ve zamanı dolunca yok olacak.

Daha önce, bir Instagram hikayesine yanıt vermek yalnızca içeriği gönderen kişi tarafından görülebilen özel bir mesajla oluyordu. Artık herkes tarafından görülen yorumlar yapılacak. Bir kullanıcının Hikayelerini görüntüleyebilen herkes yorumları da görebilecek.

Yine de ilk etapta yorum yapma yeteneği daha sınırlı olacak. Özel hesaplar için yalnızca göndericinin takip ettiği kişiler yorum bırakabilecek.

Kaybolan yorumlar

Tıpkı Hikayeler'de olduğu gibi, yorumlar da geçici olacak ve 24 saate yok olacak. Öte yandan kullanıcılar hikaye gönderisini öne çıkan olarak kaydederek yorumları koruyabilirler.

Instagram ayrıca, gönderilerdeki bazı beğenilerin artık kaybolan notlarda göründüğü gibi, kayan kalpler olarak görüneceğini de duyurdu.

Bakalım Instagram'ın tüm bu değişimi ve yeni özellikleri, TikTok'ta dans etmek için yanıp tutuşan kullanıcıları Instagram'da tutmaya yetebilecek mi?