İngilizce öğrenme fırsatı!

Bimeks'ten, Educashow 2010 Fuarı'na özel herkese İngilizce öğrenme fırsatı!

İngilizce öğrenme fırsatı!

Bimeks, katıldığı Educashow 2010 Fuarı'na özel satışa sunduğu kaçırılmayacak fiyatlı İngilizce dil eğitim setleriyle herkese İngilizce öğrenme fırsatı sunuyor.

Tüketici elektroniği alanında Türkiye'nin öncü perakendecilerinden biri olan Bimeks, 25 - 28 Şubat tarihleri arasında Educashow Eğitim Araç Gereçleri Teknolojileri ve Yayınları Fuarı'nda ziyaretçilerle buluşuyor.

Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen fuara 200 m2 satış alanı ile katılan Bimeks, dil eğitimini desteklemek amacıyla Elit Herkese İngilizce interaktif eğitim setlerini sadece Educashow'a özel fiyatla satışa sunuyor. Bimeks Educashow Mağazası'nı ziyaret edenler bu çok özel ürüne sadece 24,90 TL'ye sahip olma fırsatını yakalıyorlar. Bimeks satış alanında ayrıca notebook, fotoğraf makinesi, yazıcı, monitör, taşınabilir harici hard disk gibi daha birçok üründe fuara özel fırsatlar ziyaretçileri bekliyor.

Bimeks Educashow Mağazası'nda Acer notebook 879$+KDV yerine 699$+KDV, HP yazıcı 153 TL (KDV dahil) yerine 102TL (KDV dahil) Elit eğitim seti 64,90 TL (KDV dahil) yerine 24,90 TL (KDV dahil), LG 22'' LCD monitör 697TL KDV dahil) yerine 597 TL (KDV dahil) fiyatıyla dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor.

Daha iyi ve kaliteli eğitim sağlayabilmek için geliştirilmiş, en son teknoloji ürünlerinin tanıtıldığı fuarda, Bimeks ayrıca satışa sunduğu yüzlerce üründe uygun ödeme avantajları da sunuyor. Bimeks Educashow Mağazası'nı ziyaret edenler teknoloji ürünlerine fuara özel fiyatlarla sahip oluyor.

Bimeks'te fuara özel kampanyalı ürünler stoklarla sınırlıdır.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları