İlk üç lensli Motorola görüntüleri sızdı!

Motorola'nın ilk üç lensli telefonunun görüntüleri internete sızdı!

İlk üç lensli Motorola sızdı!

İlk üç lensli Motorola telefonun sunulmasına çok uzun bir süre kalmamış olabilir ve üç lensli bir düzene sahip olan Motorola telefonları gösteren ilk görseller internete sızmış durumda.

Oldukça güvenilir bir sızıntı kaynağı olduğu söylenebilecek olan @OnLeaks tarafından Pricebaba adına paylaşılan görüntülerde, altında çok ufak bir çıkıntı ile 6.2 inçlik ekrana sahip gözüküyor.

Arka kameraların her birinin 12MP olduğu ve çift-LED flaş ile beraber geldikleri söylenirken, telefonun boyutları 160.1x71.2x9.1mm (kamera çıkıntısı ile 9.7mm) olarak belirtiliyor.

Diğer detayların arasında ise arka kısmında bir parmak izi okuyucu, bir USB-C girişi ve 3.5mm kulaklık girişi bulunuyor. Telefonun tam olarak ne olduğu ise henüz bilinmiyor. @OnLeaks ilk olarak bunun Moto G8 olabileceğini tahmin ederken, şu anda muhtemelen Motorola P40 Power olarak sunulacak Motorola One Power'ın bir varisi olabileceğini söylüyor.

Eğer bu yeni tahmin doğru ise telefon, kısa bir süre önce söylentileri duyulan, 48MP kamera, Exynos 9610çipset, 3GB veya 4GB RAM ve 3500mAh bataryaya sahip olduğu söylenen kardeşi Motorola One Vision ile beraber satışa sunulabilir.

Eğer "One" serisinin bir parçası olarak yayımlanırlarsa her iki telefonun da Android One ile sunulması beklenebilir.

Ancak bütün bu sızıntıların belirtmediği önemli bir nokta, telefonların tahmini yayım tarihi oluyor. Yine de görüntülerin sızması ile beraber en azından bu son telefonun kısa bir süre sonra tanıtılacağı tahmin edilebilir...

Okuyucu Yorumları