İlk modüler Windows 10 Mobile telefon yolda!

Aralık ayında siparişe sunulacak olan bu Windows 10'lu telefonun, rakiplerinden büyük bir farkı var!

Farklı bir Windows 10 cep!

Alman akıllı telefon üreticisi Shift, en geç 2016'da müşterilerin tercihine bağlı olarak Android 5.1 veya Windows 10 Mobile işletim sistemleriyle çalışacak modüler bir akıllı telefon çıkaracağını duyurdu. Shift5+ isimli yeni akıllı telefonun Aralık ayında ön siparişe açılacağı belirtiliyor.

Tüm özellikler henüz netleşmiş değil ancak cihazın 5 inç IPS LCD ekran, Snapdragon dört ya da sekiz çekirdekli işlemci, 2GB RAM, 32GB dahili depolama alanı ve 5MP ön kamera ile birlikte 13MP arka kamerayla gelmesi bekleniyor. Ayrıca yeni akıllı telefon 2,500 mAh ile 3,000 mAh arasında çıkarılabilir bir batarya ile güçlendirilmiş olacak.

Alman telefon üreticisi aynı zamanda telefonun modüler bir yapıda olacağını, modüler parçalarına yalnızca bataryanın dahil olmadığını, herhangi bir hasar durumunda ekran, dahili bellek ve diğer bileşenlerin de değiştirilebilmesinin mümkün olacağını doğruladı. Bununla birlikte dileyenler, telefonun sahip olduğu donanımı değiştirme imkanına da kavuşacak...

Shift, yeni modüler akıllı telefonu Aralık 2015'te 399 euro fiyatla ön siparişe sunacak. Ancak 2016'nın üçüncü çeyreğindeki sevkiyatka birlikte cihazın parakende fiyatı 444 euro'ya yükselecek.

Okuyucu Yorumları