IFS Türkiye yeni yıl hedeflerini açıkladı!

Kurumsal yazılım üreticisi IFS'nin 2011 hedefleri büyük! İşte IFS Türkiye'nin yeni yıl hedefleri...

2011'de hedefleri büyük!

11 Ocak Salı günü Santralİstanbul içinde yer alan Tamirane Restaurant'da düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında IFS satış ve pazarlama ekibi ile bilişim ve ekonomi dergi muhabirleri bir araya geldi. Basın toplantısında 2010 yılında ERP pazarının durumunu ve yeni yılda kurumsal kaynak planlama yazılımları alanındaki beklentilerini gazetecilerle paylaşan IFS Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Ergin Öztürk, IFS Türkiye'nin 2010 yılını değerlendirirken, yeni yılda IFS'nin odaklanacağı temel konular hakkında da gazetecilere bilgi verdi.

IFS Türkiye'nin 2009 yılında yaşanan krizin ardından 2010 yılında %60'ın üzerinde büyüme kaydettiğini ve 2010 yılının IFS için özel bir yıl olduğunu belirten Ergin Öztürk, 2010 yılına ait önemli gelişmeleri de maddeler halinde kısaca aktardı.

· 2010 yılında IFS Türkiye Hakan Plastik ile 100. Müşterisine ulaştı.

· Hakan Plastik, Azer İnşaat, Kültür Bakanlığı Müze Entegrasyonu, ESHOT gibi birçok önemli projeye start verdik ve projelerin bir yıldan daha kısa süre içinde canlıya geçişini sağladık.

· "Akıllı Şirketler" konseptini başlatarak, kurumların kurumsal kaynak planlama yazılımlarına bakışını geliştirecek etkinlik dizisinin ilkini gerçekleştirdik ve bu etkinliğe önümüzdeki yıllarda da devam etme kararı aldık.

· Proje tabanlı endüstriler konusunda pazar liderliğimizi Ektam Makine, Erişim Makine, ADIK Tersanesi, Küçükpazarlı Havacılık gibi önemli projelerle pekiştirdik ve bu endüstri kolunda referans sayımızı 25'e yükselttik.

· Türki Cumhuriyetlerdeki projelerimizde geliştirme ekibimizle ülkeye özel lokalizasyonlar yaptık.

ERP kullanıcılarının yüzünü güldürecek

ERP kullanıcılarının yüzünü güldürecek

IFS 2011'de "AURORA" versiyonu ile ERP kullanıcılarının yüzünü güldürecek.

Ergin Öztürk, IFS Türkiye'nin 2011 yılı hedeflerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada ise 2011 yılında bu büyümenin devam edeceğini ve özellikle marka bilinirliği adına çok önemli yatırımlar yaptıklarını anlattı. Öztürk, 2011 yılı büyüme hedeflerinin de % 30 oranında olduğunun da altını çizdi. Bu büyüme rakamlarına, IFS ERP'nin yeni yılda satışa çıkacak yeni versiyonu "Aurora" ve yeni iş ortaklığı yapısı ile daha hızlı ulaşacaklarını da sözlerine ekleyen Ergin Öztürk, IFS Türkiye'nin 2011 planlarına yönelik olarak şunları söyledi. "IFS bu senenin ikinci yarsında 4 yıldır Ar-Ge çalışmaları devam eden bir Aurora versiyonunu pazara sunacak. Aurora ERP pazarına önemli bir farklılık getireceğine inanıyoruz. Kalıplaşmış ERP anlayışı için bir son demek "Aurora". Aynı zamanda IFS iş ortağı olmak isteyen firmalara da belirli ön kriterleri yerine getirmeleri şartı ile kapılarımız daima açık olacak. Türkiye'nin dört bir yanından gelen iş ortaklığı tekliflerini değerlendirmeye başlıyoruz. Türkiye'de üzerinde yeterince durulmadığını düşündüğümüz proje tabanlı dizayn ve üretim yapan işletmelere yönelik çalışmalara da devam edeceğiz. Özellikle inşaat, makine, imalat, savunma sanayi, enerji gibi endüstrilere yönelik olarak geliştirilmiş, sektör bazlı çözümlerimiz ile onların tüm ihtiyaçlarını çözmek üzere sektör temsilcilerini ve uzmanları bir araya getiren etkinliklerimiz olacak. IFS Day 2011 yılında devam edecek. Yeni yılda bu vizyonla yolumuza devam edeceğiz."

2011 yılının IFS Türkiye için atılım yılı olacağını ve 2004 yılından bu yana uyguladıkları sessiz pazarlama stratejisini değiştireceklerini ve IFS ERP'nin marka bilinirliğini daha da arttıracaklarını belirten Öztürk, "IFS Türkiye olarak 2011 yılını pazarlama yılı olarak kabul ettik. Gerek sektörlere özel gerekse genel olarak düzenleyeceğimiz etkinlikler, eğitimler, workshoplar; ses getiren projelerimiz, reklam, hakla ilişkiler ve sponsorluk çalışmalarımız ve en önemlisi sizlerin de desteği ile 2011 yılı ERP pazarında IFS markası çok konuşulacak." dedi.

Geçtiğimiz yıllarda firmaları bilinçlendirmek üzere önemli çalışmalar yaptıklarını paylaşan Ergin Öztürk, ERP alanında firmaların daha bilinçli davranması gerektiğini de sözlerine ekledi. Yeni yılın en önemli çıkışın PLM, Proje Yönetimi gibi alanlarında yaşanacağını da gazetecilerle paylaşan Öztürk, satış ve pazarlama ekibi ile birlikte basın toplantısına katılan gazetecilere teşekkürlerini dile getirdi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları