IE8 ile CHIP Online daha farklı...

CHIP Online'ı Internet Explorer 8 ile gezenler için müthiş yenilik ve sürprizler, pratik seçenekler.

Yepyeni IE8 sürprizleri!

Internet Explorer 8 ile beraber gelen web dilimleri ve hızlandırıcılar CHIP Online gibi anlık olarak güncellenen web sitelerine yepyeni seçenekler sunuyor. Türkiye'de Microsoft ile birlikte çalışarak yeni Internet Explorer 8 seçeneklerini sistemine entegre eden ilk teknoloji portalı olan CHIP Online'a Internet Explorer 8 ile bağlandığınızda sizi web dilimleri ve hızlandırıcılar bekliyor.

Yukarıdaki örnek resimde de görüldüğü gibi, CHIP Online web dilimlerini görmek ve sisteminize yüklemek için CHIP Online'a bağlanıp Internet Explorer 8'in hızlandırıcılar menüsünü açmanız yeterli!

Haberler web dilimi
Güncel teknoloji haberlerini Internet Explorer 8 ile takip etmek ve teknolojiden sürekli haberdar olmak isteyen kullanıcıları hedefleyen bu web dilimi 15 dakikada bir güncelleniyor ve haberler geldiğinde Internet Explorer 8 uyarıyor.

Makaleler web dilimi
Değişik ilgi alanlarına yönelik makaleleri kategorik olarak sınıflandıran web dilimleri ile teknolojik makaleleri bu alandan takip edebileceksiniz.

Günün ipucu web dilimi
Bilgisayarlar ile ilgili yaşadığımız problemlerin çözümleri, işlemleri pratik olarak halletmek için kullanacağınız ipuçları. Hepsi günlük olarak güncellenen CHIP Online günü ipucu servisinde. Bu servis de artık web dilimleri ile Internet Explorer araç çubuğunuzda.


Hızlandırıcılar
CHIP Online arama hızlandırıcısını sisteminize yüklediğinizde Internet Explorer 8 ile bir sayfayı gezerken bir terim ya da bir marka üzerinde daha fazla bilgi almak istediğinizde CHIP Online arama hızlandırıcısını kullanabilirsiniz. Sözcüğü yada sözcükleri seçin, hızlandırıcılar menüsünü açın ve CHIP Online'da Ara bağlantısına tıklayın. İşte bu kadar...

CHIP Online IE8 hızlandırıcısını ekle

CHIP Online'ın her tarafını sık sık gezmeyi ihmal etmeyin. Internet Explorer 8'in sunduğu yeni seçenekler ile bir çok yeni sürpriz sayfalarımız arasında sizi bekliyor olacak!