Huawei'nin yeni akıllı saatleri pil ömrü konusunda iddialı geliyor!

Huawei, 19 Eylül tarihinde İspanya'nın Barselona kentinde yeni ürünlerini tanıtacağını "36 değil, 336 saatlik pil ömrü için 19 Eylül'ü bekleyin!" notuyla duyurdu.

Huawei'nin yeni akıllı saatleri iddialı geliyor!

Huawei, 19 Eylül tarihinde İspanya'nın Barselona kentinde yeni ürünlerini tanıtacağını "36 değil, 336 saatlik pil ömrü için 19 Eylül'ü bekleyin!" notuyla duyurdu.

Huawei, yeni akıllı saat serisiyle pil ömründe sınırları genişletmeye kararlı gibi görünüyor. Önümüzdeki hafta yeni akıllı saat serisini tanıtacak olan Huawei, yeni seri modelleri ile 336 saatlik (14 gün) pil ömrü iddiasında bulunuyor.

Ayrıca, yeni akıllı saatleri ile uzun süre dayanıklılık sağlayarak rakiplerinden ayrılacağını iddia eden Huawei'nin paylaştığı bilgilere göre, yeni saatlerin 14 günlük pil ömrü, güç koruma modunda 21 güne kadar uzayabiliyor.

Bu sayede akıllı saat kategorisinde 2 hafta boyunca kesintisiz performans sunarak bu alanda yeni bir standart belirleyeceği iddiasında bulunan Huawei'nin 19 Eylül tarihinde düzenleyeceği ve bizim de CHIP olarak takip edeceğimiz etkinlikte bu yeni modellerini tanıtacak.

Peki, sizce Huawei'nin tanıtacağı yeni akıllı saatler hangileri olacak? Yorumlarda buluşalım...