Huawei'nin üç kere katlanan telefonu yine yakalandı

Huawei'nin tüketici grubunun CEO'su, açılınca 10 inçlik bir tablete dönüşen, üç kere katlanabilen sır telefonu kullanırken yakalandı. Bu, telefonun kısa süre içinde ikince kez yakalanması oluyor.

Huawei'nin üç kere katlanan telefonu yine yakalandı

Huawei'nin tüketici grubu CEO'su Yu Chengdong, bir süre önce uçakta seyahat ederken üçe katlanan bir telefon kullanırken görüntülenmişti. Ve şimdi aynı CEO'nun, elinde üçe katlanmış telefonla yakalandığı yeni görüntüler de medyaya sızdı.

Cihaz, normal bir akıllı telefon gibi tutulduğunda Samsung Galaxy Z Fold 6 gibi mevcut tek menteşeli katlanabilir cihazlar kadar ince olabilecek gibi görünüyor.

Görüntülere göre, cihazın diğer sekiz inçlik katlanabilir cihazlardan biraz daha büyük olan 10 inçlik bir tablet moduna dönüşebileceği anlaşılıyor ve önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Görüntüleri kasten mi sızdırdılar?

Chengdong'un geçen hafta bir uçakta cihazı açarak kullandığı bir fotoğrafta tablet ekranında kırışıklıklar ve sol tarafın üst kısmında küçük bir ön kamera görülüyordu.

Yeni görüntülerde telefonun üçe katlanmış olduğu net şekilde görülüyor. Huawei'nin, önümüzdeki ay piyasaya sürmeyi planladığı telefonu, bu şekilde gizemli görüntülerle medyaya sızdırması da, merak uyandıran farklı bir pazarlama yöntemi olabilir. Ama elbette bu da sadece bir şüphe.