Huawei'den Yaz Tatili İçin Kulaklık Önerisi: HUAWEI FreeBuds 6i

Huawei, yaz tatilinde kullanıcıların tüm iletişim ve multimedya ihtiyaçlarını karşılaması ve tatil anlarında yol arkadaşı olması için yeni kulaklığı Huawei FreeBuds 6i'yi öneriyor.

Huawei'den Yaz Tatili İçin Kulaklık Önerisi: HUAWEI FreeBuds 6i

Huawei yaz döneminde kullanıcıların yanında taşıyacağı kompakt bir tam kablosuz kulaklık arayanlara yeni bir öneri sunuyor: Huawei FreeBuds 6i.

HUAWEI FreeBuds 6i, Huawei'in iddiasına göre bugüne kadarki en iyi gürültü engelleme teknolojisi olan Akıllı Dinamik ANC 3.0'a sahip. HUAWEI FreeBuds 6i'nin farklı senaryolara göre uyarlanmış gürültü engelleme sağlayan yeni Akıllı Dinamik ANC 3.0, 34 senaryo için özel olarak eğitilmiş ve ayarlanmış algoritma ile gerçek zamanlı ANC modeli oluşturma yoluyla gürültü engelleme parametreleri üretiyor.

Telefon görüşmeleri için kulaklıktaki 3 mikrofonlu sistemin ise ortam seslerini önceki modele göre yüzde 50 daha iyi sinyal-gürültü oranıyla (SNR) yakaladığı, gürültü engellemeyi düşük ve orta frekanslar arasında genişleten ek bir harici mikrofonla geliştirildiği belirtiliyor.

HUAWEI, FreeBuds 6i'nin pil ömrünün, şarj kutusu ile 35 saate kadar toplam oynatma ve kulaklıkların tek bir şarjıyla 8 saate kadar oynatma ssağladığını iddia ediyor. Ek olarak, 10 dakikalık hızlı bir şarjın, 4 saatlik oynatma sunduğunu belirtiyor.

5,4 gramlık ağırlığa sahip kulaklıklar, silikonlu yapısı sayesinde dans ederken ya da spor yaparken kulaktan düşmeyi engellemeyi amaçlıyor. IP54 sertifikası ile terlemeye karşı da son derece dayanıklı olan ürün, 10 banda kadar ayarlanabilir EQ desteği sunuyor. Multi-EQ efektleri ile de ses deneyimi, kullanıcının tercihine göre ayarlanabiliyor.

FreeBuds 6i, 2.999 TL satış fiyatıyla Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor. 500 TL değerinde 6 Ay Kayıp Kulaklık Desteği dahil olan bu fiyata aynı zamanda AFB6iPR kupon kodu ile 200TL indirim de uygulanabiliyor.