Huawei Watch GT 5 serisi Türkiye’de satışa sunuldu

Huawei, 19 Eylül’de duyurduğu, iOS ve Android uyumu, kullanıcıların talep ettiği ekran klavyesi ve 1 yıl ekstra garanti hediyesiyle Huawei Watch GT 5 Serisini tüm kullanıcılar için satışa sundu.

Huawei Watch GT 5 serisi Türkiye’de satışa sunuldu

Huawei, Watch GT 5 serisini son kullanıcıyla buluşturuyor. 19 Eylül’de Barselona’da düzenlenen Huawei Yenilikçi Ürünler Lansmanı sonrasında ön siparişe açılan Watch GT 5 serisi akıllı saatler, 25 Eylül 2024’ten itibaren satışa sunuldu.

Türkiye için özel fiyatlandırma politikasını benimseyen Huawei, Watch GT5 serisi için uygun fiyat politikasından da vazgeçmiyor. Birçok Avrupa ülkesine göre Huawei Watch GT 5 Serisi daha uygun fiyatıyla Türkiye’de satışta. 25 Eylül-31 Ekim arasında GT 5 Pro modeli 12.999 TL fiyat ile satışa sunulacak. Ekim sonuna kadar geçerli olan bu teklifte 3 aya kadar taksit imkânı, hediye FreeBuds SE 2 kablosuz kulaklık ve +1 yıl ekstra garanti hediyesi bulunuyor.

Watch GT 5 serisi de 25-31 Eylül tarihleri arasında 8.997 TL fiyatı ile satışa sunulacak. Yine ay sonuna kadar sürecek olan bu teklifte de 3 taksit imkânı, FreeBuds SE 2 kablosuz kulaklık ve +1 yıl ekstra garanti hediyesi bulunuyor.