HUAWEI Watch Fit 3’ün yeni rengi Türkiye’de satışa çıktı

Huawei, kısa süre önce tanıttığı akıllı bileklik serisi ürünlerinden Watch Fit 3’ün ‘Elegant Altın’ versiyonunun Türkiye’de satışa sunulduğunu açıkladı.

HUAWEI Watch Fit 3’e yeni renk geldi

Huawei, pazara sunduğu akıllı saat ve bileklik kategorisine yeni ürünler eklemeye devam ediyor. Huawei'nin kısa süre önce tanıttığı akıllı bileklik serisi ürünlerinden Watch Fit 3 serisi şimdi de yeni rengine kavuştu. Watch Fit 3 serisi, "Elegant Altın" seçeneğiyle de Türk kullanıcılarla buluşuyor.

Şu ana kadar yeşil, gri, siyah, pembe ve beyaz renk seçeneklerinin yanı sıra; kauçuk, naylon ve deri kayış varyantlarına sahip olan Watch Fit 3 serisi, sportif görünümünün yanında yeni ‘Elegant Altın’ seçeneği ile kullanıcılara sunuluyor.

Kare tasarımıyla dikkat çeken HUAWEI Watch Fit 3, 9,9 mm kalınlıkta ve 26 gram ağırlıkta olurken böylece hafif ve ince tasarım çizgisini benimsiyor. Cihazın 1,82 inç AMOLED ekranı, 1.500 nit parlaklık ve 347 ppi çözünürlüğe sahip.

Watch Fit 3 akıllı saatlerin ‘Elegant Altın’ rengi seçeneği, Huawei Online Mağaza üzerinden 5.999 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Ürünü Huawei Online Mağaza’dan almayı tercih edenler için; beyaz, pembe, siyah ve yeşil kauçuk kayışlardan biri hediye olarak sunulurken AFIT3PR kupon koduyla 300 TL ekstra indirim fırsatı sunuluyor.