HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition, EISA'dan 5. kez ödül aldı

European Imaging and Sound Association (EISA), 2024-2025 Ödülleri için kazananları açıkladı. HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, EISA 2024-2025 En İyi Akıllı Saat Ödülü’nü kazandı.

HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition, EISA'dan 5. kez ödül aldı

European Imaging and Sound Association (EISA), 2024-2025 Ödülleri için kazananları açıkladı. HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, EISA 2024-2025 En İyi Akıllı Saat Ödülü’nü kazandı. Bu ödülü kazanan tek akıllı saat olan Watch 4 Pro Space Edition, Huawei’nin üst üste beşinci kez EISA ödüllerine layık görülen akıllı saati oldu.

Huawei, giyilebilir ürünler alanındaki öncülüğünü sürdürmeye devam ediyor. Şirket, Paris, Barselona, Berlin, Varşova ve Dubai’deki lansmanları ve uluslararası ödülleriyle bu alandaki başarısını göstermeye devam ediyor.

EISA ödül incelemesinde, HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition’ın estetik ve dayanıklılık özellikleri öne çıktı. Saatin elmas benzeri karbon kaplaması ve çift renkli nano-kristal seramik çerçevesi, dayanıklılığı artırıyor. Gri Titanyum kayışı ise şıklık ve sağlamlık sağlıyor. HUAWEI WATCH 4 Pro, 1,5 inç LTPO AMOLED ekran, eSIM desteği ve 5 ATM suya dayanıklılık gibi teknik özellikleriyle dikkat çekiyor.

EISA Ödülleri, 1982 yılından bu yana titiz bir seçim süreciyle tanınıyor. Seçime katılan ürünler, kapsamlı bir incelemeden geçiyor ve jüri, teknolojik yenilik, kullanıcı deneyimi, endüstri etkisi gibi kriterlere göre değerlendiriliyor. HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition’ın bu süreçteki performansı, Huawei’nin akıllı giyilebilir cihazlar alanındaki kalitesini bir kez daha gösteriyor.

HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, Huawei Health uygulamasının Health Glance, hiperglisemi risk değerlendirme desteği ve sağlık trend analizi gibi teknolojileriyle donatılmıştır. Health Glance, 60 saniye içinde 10 temel sağlık göstergesini tespit ederken, hiperglisemi risk değerlendirmesi, nabız dalgası aritmi analizi ve uyku apnesi risk taraması gibi ek veri testleri sunuyor. Bu testlerden bazıları, ABD Gıda ve İlaç İdaresi’nden Sınıf II tıbbi cihaz kayıt sertifikasına sahiptir.