Huawei, üç kez katlanabilen yeni telefonunu gösterdi

İlk olarak Huawei'nin CEO'sunun elinde gizlice fotoğraflanan üç katlı akıllı telefon nihayet görücüye çıktı. Peki telefonun özellikleri nedir?

Huawei, üç kez katlanabilen yeni telefonunu gösterdi

Üç kez katlanabilen ilk telefon olacak Huawei Mate XT'nin tanıtılmasına saatler kaldı, ancak görüntüler ve depolama seçenekleri Huawei tarafından internette yayınlandı bile...

Altın desenli kırmızı kaplamalı Mate XT'yi görmek için şimdi Huawei mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Site şu anda telefonu Çin'de satın almanıza izin veriyor ve depolama seçenekleri her ikisi de 16GB bellekle gelen 512GB veya 1TB olarak listeleniyor.

Huawei daha önce aynı görseli sosyal medyada yayınlamış ve ünlü duyumcu Evan Blass da telefonun farklı bir koyu gri renge sahip resmini paylaşmıştı.

Huawei daha önce Mate X ve Mate X2 ile biri içe katlanan diğeri dışa katlanan iki farklı tipte standart kitap tarzı katlanabilir cihaz üretmişti. Bu teknik bilgi birikimi hiç şüphesiz Mate XT'nin yaratılmasında faydalı olmuştur.

Ana ekran boyutu ve içinde kullanılan yonga seti de dahil olmak üzere telefonla ilgili bazı önemli ayrıntıları hala bekliyoruz. Detaylar yarın netleşecek.