Huawei, MatePad serisinin yeni üyeleri olan MatePad 12 X ve MatePad Pro 12.2’yi kullanıcılarla buluşturdu

HUAWEI, MatePad serisinin yeni üyeleri olan MatePad 12 X ve MatePad Pro 12.2’yi kullanıcılarla buluşturdu. PaperMatte ekran teknolojisiyle dikkat çeken yeni tabletler, farklı kullanıcı gruplarının üretkenlik ve yaratıcılık ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Huawei, yeni tableti MatePad 12 X ve MatePad Pro 12.2’yi kullanıcılarla buluşturdu

HUAWEI, MatePad serisinin yeni üyeleri olan MatePad 12 X ve MatePad Pro 12.2’yi kullanıcılarla buluşturdu. PaperMatte ekran teknolojisiyle dikkat çeken yeni tabletler, farklı kullanıcı gruplarının üretkenlik ve yaratıcılık ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

HUAWEI, tanıttığı MatePad 12 X ve MatePad Pro 12.2 modelleri ile özellikle üretkenlik ve yaratıcılığı destekleyen özellikleriyle dikkat çekiyor. Tabletlerinde kullandığı PaperMatte ekran teknolojisi ile göz konforunu artırma ve kullanım deneyimini geliştirme yönünde iddialı olan Huawei, her 2 tabletinin de hem öğrenciler hem profesyonellere hitap ettiğini söylüyor.

Bu modellerde yer alan PaperMatte ekran teknolojisinin özelliği, parlamayı azaltan ve kağıt hissi yaşatan bir yapıya sahip olması. Bu sayede uzun süreli kullanımlarda göz yorgunluğunu minimuma indirmeyi amaçlayan bu teknolojinin hem iç hem de dış mekanlarda rahat bir kullanım sağladığı ifade ediliyor. Ayrıca daha önce incelediğimiz diğer PaperMatte teknolojisini kullanan Huawei tabletlerinde de bunun ne kadar etkili çalıştığını görmüştük.

Buradaki nano ölçekli parlama önleyici aşındırma teknolojisi sayesinde, ekranlardaki yansımalar en aza indirilebiliyor ve ortaya daha net bir görüntü çıkıyor. Ayrıca ekran üzerindeki yağ tutmayan kaplama sayesinde de parmak izleri minimuma inerken, dokunmatik duyarlılık da artıyor. Bu durum, tabletleri özellikle çizim, yazı yazma ve farklı içeriklere göz atma gibi aktiviteler için ideal hale getiriyor.

MatePad Pro 12.2 ve MatePad 12 X Özellikleri Neler?

MatePad Pro 12.2, profesyonel kullanıcılar için tasarlanmış. Tablette Tandem OLED ekran kullanılırken bu ekranın parlaklık seviyesi 2000 nit'e kadar çıkabiliyor. Ayrıca, 2.000.000:1 kontrast oranı ve HDR desteği sayesinde de oldukça dikkat çekici bir ekrana sahip olduğunu söylemek lazım. Ekranın yetenekleri kadar tabletin performans ve pil ömrü noktalarında da başarılı olduğunun altını çizelim. Zaten yakında detaylı incelemesiyle de sizleri buluşturacağız.

Huawei'nin duyurduğu bir diğer tableti olan MatePad 12 X ise daha genç kullanıcılar ve trend belirleyiciler için ideal bir seçenek olarak tanıtılıyor. 555 gram ağırlığında ve 5,9 mm kalınlığında olan bu tablet, de PaperMatte ekrana sahip. Ayrıca bu model sağladığı ses performansıyla da oldukça iddialı.