Huawei MateBook X Pro Türkiye'de satışa çıktı

Huawei, yeni MateBook X Pro 2024 modelini Türkiye'de satışa sundu. İşte özellikleri ve fiyatı...

Huawei MateBook X Pro Türkiye'de satışa çıktı

HUAWEI'nin en yeni dizüstü bilgisayarı MateBook X Pro'yu Türkiye'de satışa çıkardı.

MateBook X Pro, 40W TDP sunan Intel Core Ultra 9 işlemciyle geliyor. Depolama tarafında ise 32 GB RAM ve 2 TB NVMe PCIe SSD bulunuyor.

MateBook X Pro'da 14.2 inç boyutunda bir esnek OLED ekran mevcut. Ekranın çözünürlüğü 3.1K iken, yenileme hızı 120 Hz olarak belirlenmiş durumda. Yüzde 93 ekran-gövde oranına sahip ekran, 1000 nit tepe parlaklığa ulaşabiliyor. Ayrıca, HUAWEI X-True Ekran teknolojisi ile renk doğruluğu ∆E<1 olarak fabrikada kalibre edilmiş olarak geliyor.

Huawei MateBook X Pro 2024, 980 gram ağırlığında ve 13.5 mm kalınlığındaki kasasıyla öne çıkıyor. Renk olarak ise Mavi ve Siyah olmak üzere 2 seçeneği mevcut. Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.3 destekli MateBook X Pro 2024, Thunderbolt 4 bağlantı noktalarına sahipken, 90 W SuperCharge Turbo teknolojisi ile sadece 10 dakikalık şarj ile 2 saatlik ofis kullanım süresi sunduğunu iddia ediyor.

Huawei MateBook X Pro 2024, HUAWEI SuperHub ve HUAWEI PC Manager gibi görmeye alışık olduğumuz yazılım özellikleriyle geliyor. Farklı kullanım senaryoları için ise Performans Modu, Ekran Modu ve Göz Konfor Modu gibi çeşitli modlar bulunuyor.

Dizüstü bilgisayarın gelişmiş haptiklere sahip Free Touch touchpad'i 8 sezgisel hareket desteği ile touchpad kullanımını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Ayrıca Matebook X Pro; FollowCam, Eye Contact, Virtual Background ve Beauty gibi AI kamera özellikleriyle geliyor.

6 hoparlörlü ve 4 mikrofonlu Huawei Sound sistemiyle donatılan bilgisayar, 5 metreye kadar 360 ses algılama özelliğine sahip. Smart Audio Mixer teknolojisi ise vokalleri, enstrümanları ve mekansal sesi hassas bir şekilde ayarlayarak, kullanıcılara zengin ve dokulu bir dinleme deneyimi sağlamayı amaçlıyor.

MateBook X Pro, 84.999 TL fiyatla satışa sunuluyor. Yanında 6.499 TL değerinde FreeBuds Pro 3 ve 8.999 TL değerinde 1 yıl uzatılmış garanti hediyesi ile geliyor. AMBXPROPR kupon koduyla 2.500 TL daha indirim yapılabiliyor.