HP’den HP Color LaserJet 2550 yazıcı serisi

HP’nin küçük işletmelere, şubelere ve çalışma gruplarına yönelik HP Color LaserJet 2550 yazıcı serisi, etkileyici, kaliteli ve renkli baskı olanağını çok uygun maliyetlerle sunuyor. Bu seride HP Color LaserJet 2550L, 2550Ln ve 2550n model yazıcılar yer alıyor.

HP’den HP Color LaserJet 2550 yazıcı serisi

HP Türkiye Baskı ve Görüntüleme Ülke Müdürü Fikret Ergüder, Color LaserJet 2550 yazıcı serisi için şunları söyledi: “Dakikada 19 sayfa siyah-beyaz ve 4 sayfa renkli baskı hızıyla çalışan bu yazıcılar hem tüm HP yazıcıları gibi çok kolay kullanılıyor hem de küçük boyutları sayesinde yerden tasarruf sağlıyor. HP mühendislerinin yarattığı yeni kaynaştırma teknolojisi, daha zengin bir renk gamı, daha parlak renkler ve daha koyu siyah baskılarla üstün renk kalitesi sunuyor.”

Ayrıca HP PCL 6 ve HP Postscript özellikleri, farklı işletim sistemleriyle uyumluluk ve uygun maliyetli paylaşım sağlıyor. Anında ısınma (Instant-on) teknolojisi, yazıcının kullanılmadan önce ısınma ihtiyacını ortadan kaldırarak, ilk sayfa çıkış işlemini hızla gerçekleştiriyor. Ayrıca Color LaserJet 2550 serisindeki yazıcılar, 264 MHz işlemci ve standart 64 MB RAM sayesinde en karmaşık basım işlemlerini bile kolayca yapabiliyor.

Kolay Kullanım

Yazıcıların ön kısmından kağıt beslemesi kolaylıkla yapılabiliyor. Bunun yanı sıra, HP Toolbox sayesinde yazıcı ayarları rahatça görülebiliyor ve değiştirilebiliyor. HP Smart baskı teknolojisi kağıt ve toner durumunu, uyarıları ve bilgileri gösteriyor.

Color LaserJet 2550 yazıcılar küçük boyutları sayesinde fazla yer kaplamıyor ve küçük ofislerde bile rahatça kullanılabiliyor.

Okuyucu Yorumları