HP’den Bir İlk Daha: Linux Dizüstü Bilgisayar

HP, Linux portföyünü genişletmeye devam ediyor. HP’nin yeni hizmet ve ürünlerine, dünyanın ilk Linux’la çalışan dizüstü bilgisayarı ve profesyonel Linux hizmetleri dahil.

HP’den Bir İlk Daha: Linux Dizüstü Bilgisayar

HP, Linux portföyünde geliştirdiği yeni hizmet ve ürünlerle, kullanıcılarının işlerini kolaylaştırmaya devam ediyor. HP’nin kurumsal ve kamu sektörü müşterileri, altyapılarında değer ve basitlik için Linux çözümlerini tercih ediyor.
HP, Linux’la çalışan ilk dizüstü bilgisayarları, mobil kullanıcılar için cazip seçenekleri kapsıyor. HP Compaq nx5000, artık müşterilere, Novell’in SUSE Linux’un kullanım kolaylığını sağlayacak ve OpenOffice, CR/RW, DVD, kablosuz ve Bluetooth bağlantı rahatlığı ve tam HP destek ve hizmetleri ile sunulacak.

Bilgi işlem giderlerini düşürmek isteyen kurumsal müşteriler için, Linux işletim sisteminin özgürlük ve güvenliğini bir arada sunan HP Compaq t5515, ideal bir çözüm oluşturuyor. Linux destekli dizüstü bilgisayarların kullanımı sayesinde, esneklik, kolay yönetim ve yakalanan üstün fiyat/performans oranı ile, BT masraflarında büyük oranda düşüş sağlamak mümkün.

HP Sunucular da Linux’u Destekliyor!
HP, kurumsal müşterileri için Integrity Superdome sunucularda ve orta seviye HP Integrity rx7620-16 ve rx8620-32 sunucularda da, simetrik çoklu işlem destekli Linux çözümü sunuyor. HP Integrity ürünleri, en iyi performans için optimize edildi. Müşteriler artık, kritik ortamların yönetimi ve en uygun fiyat/performans oranı için, tam Linux desteğine sahip HP StorageWorks ve HP Integrity sunucu ailesini tercih ediyor.

Son 18 aydır, Linux’a yönelik danışmanlık, destek ve eğitim hizmetleri uygulamaları, hızlı bir artış gösteriyor. Müşteri taleplerine karşılık veren HP, şu anda 6.500 Linux hizmet ve destek profesyoneline sahip. Dünya genelinde görev yapan bu profesyoneller, müşterilerin, kritik ortamlarda Linux’u kurmalarına, yönetmelerine ve yaygın biçimde uygulamalarına yardımcı oluyorlar.

HP’den Destekleyici Yeni Programlar
HP, müşterilerinin ve iş ortakların ihtiyaçlarına cevap verecek yeni programlar hazırladı. HP’nin yeni Sun Solaris ISV Migration Programı, finans hizmetleri ve telekom gibi hedef alınan dikey sektörlerdeki Solaris platformu için uygulama geliştiren temel bağımsız yazılım firmalarına, mühendislik ve pazarlama desteği sağlıyor.
HP ProLiant ve Integrity sunuculardaki Linux uygulamalarının gelişimine hız katmak için tasarlanan program, müşterilerin standartlara dayalı HP sunucularda, Linux kullanımına geçmelerinde yardımcı oluyor.

Okuyucu Yorumları