HP'de Herkes İçin Bir Renk Var!

Tüm HP kartuşları artık renkli paketlerde. Kullanıcıların kolayca seçim yapması hedefleniyor.

Renkli kartuş devrimi

HP, tüketim malzemelerinde daha fazla çeşitlilik, değer ve kolaylık sunmak üzere ürün portföyünü yeniledi ve genişletti. Gerek satış noktalarında gerekse İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde sunulacak olan yeni tüketim malzemeleri, geniş bir yelpazeye yayılmış fiyat seçenekleri ve seçimi kolaylaştıran renkli paketleriyle HP kullanıcılarının farklı kartuş gereksinimlerini karşılayacak.

Yeni kartuş serisi şöyle:

Standart baskı kartuşları
Mavi paketli "Standart" baskı kartuşları, az sayıda yazıcı çıktısı alan kullanıcılara hitap ediyor. HP Vivera Mürekkepleri'nin kullanıldığı Standart HP kartuşları, çok uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Avantajlı baskı kartuşları
Yeşil paketli "Avantajlı" baskı kartuşları, çok sayıda yazıcı çıktısı alan kullanıcılar için sayfa başına maliyeti düşüren bir çözüm olarak sunuluyor. HP Vivera Mürekkepleri'nin kullanıldığı Avantajlı HP kartuşları, %55'e varan tasarruf sağlıyor.(1)

Özel baskı kartuşları
Kırmızı paketli "Özel" baskı kartuşları ise, HP'nin standart mürekkeplerinden daha yüksek performans gösteriyor. Bu kartuşlar özellikle profesyonel kalitede fotoğraflar basmak gibi özel uygulamalar için ideal bir seçenek oluyor. Örneğin, 6 ve 8 mürekkepli fotoğraf kartuşları, daha geniş renk gamı, daha gerçekçi ten renkleri ve geliştirilmiş siyah tonlarıyla kusursuz fotoğraf baskılarına olanak tanıyor.

Satın alımı kolaylaştıran yenilikler
HP, satış noktalarındaki mürekkep seçme rehberleri ve yönlendirmeleriyle, kullanıcıların kendilerine en uygun kartuşları seçmelerine yardımcı oluyor. Yenilenen renk kodlama sistemiyle de, çok çeşitli HP tüketim malzemeleri arasından kolayca seçim yapılabiliyor.

Satış noktalarının yanı sıra İnternet üzerinden alışverişlerde de kullanıcılar daha gelişmiş bir deneyim yaşıyor. www.hp.com.tr/en-iyi-secim adresinden, HP'nin yeni tüketim malzemeleri hakkında bilgi alınabiliyor ve sipariş verilebiliyor.

HP Türkiye Görüntüleme ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Fikret Ergüder, yeni kartuşlar hakkında şunları ifade ediyor: "HP baskı kartuşlarındaki bu yeni uygulamamız, kullanıcılarımızın baskı deneyimlerini geliştirmeye yönelik kararlılığımızın bir ifadesi. Aynı yazıcı platformunda bile baskı ihtiyaçlarının farklı olduğunu gördük. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak üzere, HP Fotoğraf Paketleri, HP İkili Paketler ve özel baskı kartuşları gibi seçenekleri hazırladık. Böylece, en uygun yazıcı ve tüketim malzemelerini seçme olanağı sunan ilk şirket olduk. Kullanıcılarımızın bu hizmetten çok memnun kalacağından eminiz."

Siyah kartuşlarda da yeni seçenekler var

Siyah kartuşlarda da yeni seçenekler var

HP sadece renkli kartuşlarda değil, siyah-beyaz baskıda da seçenekleri artırıyor. Gündelik Siyah baskı kartuşları, güvenilirlik ve tutarlılıktan ödün vermeden satın alım maliyetlerini düşürmek isteyen kullanıcılara hitap ediyor.

Yeni HP 56b, 27b ve 21b Gündelik Siyah kartuşlar, HP'nin güvenilir performansı ve uygun fiyatıyla, e-posta ya da dekontlar gibi arşiv amaçlı belgelerden çok sayıda çıktı alan kullanıcılar için ideal bir çözüm oluşturuyor. Daha da yüksek kaliteli çıktılara ihtiyaç duyulan kullanımlar için ise standart HP 56, HP 27 ve HP 21 Siyah kartuşların satışına devam ediliyor.

Ayrıntılı bilgi www.hp.com.tr/herkesebirsiyah adresinden alınabiliyor.

Okuyucu Yorumları